Posted in Inspiration Nyheder

Hvad sker i København i marts 2018

Hvad sker i København i marts 2018 Posted on marts 1, 2018Leave a comment

Det sker i København i marts 2018

København i marts 2018: Lakridsfestival, kvindernes internationale kampdag, verdenskendte musiknavne og keramik af Picasso er bare nogle af de spændende ting, du kan opleve i København og nærmeste omegn i marts måned.

Måske netop fordi marts startede med at vise sig fra sin køligste side, er vi rigtig mange, der går og håber på, at vi senere i marts kan glæde os over noget mere lys og varme. Især i påskedagene der jo allerede ligger i den sidste uge af marts i år. Så tidligt, at vi næppe kan forvente samme gode vejr, som vi ellers husker mangt en påske for – men vi har jo altid lov at håbe.

Men selv om marts skulle ende med ikke at blive så meget varmere, er der masser af spændende ting, vi kan fordrive ventetiden på foråret med – og som måske ligefrem kan give os lidt varme i en kold tid.

En vintertur til Louisiana

En vintertur til Louisiana I Humlebæk hører til en af de ting, du bør få i kalenderen i marts måned. Her har de nemlig siden starten af februar haft en specialudstilling om Picassos keramik. Det er keramik i samme stil som hans billedkunst og med samme finurlige og tankevækkende detaljer.

Bemalingerne på mange af de udstillede skåle, tallerkener, fade og keramiske skulpturer er oftest til at gå på opdagelse i. Det er som et ting-finder spil, hvor du hele tiden opdager nye, spændende detaljer og motiver. Eller en fisketallerken med så livagtig bemaling, at du tror, der allerede er dækket op på tallerkenen. Kort sagt Picasso når han er bedst og allermest finurlig.

Udstillingen slutter 27. maj. Så skulle du ikke nå det i marts, har du både april og det meste af maj måned at få udstillingen besøgt i. Læs mere om udstillingen her.

Kvindernes internationale kampdag

Marts måned byder også på Kvindernes internationale kampdag. Her holder foreningen KVINFO igen i år et arrangement i VEGA I samarbejde med Roskilde Festivalen.

Det sker på selve kampdagen d. 8. marts og hvad der helt nøjagtigt er på programmet, vil arrangørerne ikke ud med. Det eneste de vil sige, er, at der kommer masser af inspirerende gæster, og at der vil være masser af god musik. Læs lige så lidt her.

Masser af musik i København i marts 2018

Marts måned byder også på en række koncerter med internationale navne som Erasure og Harry Styles, der begge gæster København.

Erasure i København

Erasure lander først med en koncert i Royal Arena d. 9. marts kl. 20. Erasure er som bekendt en duo, der består af den navnkundige Vince Clark og Andy Bell. Vince Clark var således med til at grundlægge en række af de mest toneangivende synthpop-grupper, der kendetegnede 1980’ernes lydspor.

Det startede med Depeche Mode og Yazoo. Efter disse to orkestre, fulgte en kort optræden sammen med Eric Radcliffe og Feargal Sharkey i bandet The Assembly i 1984, før han grundlagde Erasure sammen med Andy Bell i 1985.

Bandet er kendt for deres anderledes sceneshow og for hits som Who Needs Love Like That”, “Oh l’amour”, “Sometimes”, “Stop!”, “A Little Respect”, “Star”, “Take a Chance On Me”, “Always” og “Breathe”. Mon ikke også de er på playlisten, når Erasure spiller op d. 9. marts. Læs mere om koncerten her.

Harry Styles – hitmager gæster København på udvidet verdensturne

19. marts er det så hitmageren Harry Styles, der gæster Royal Arena. Her har der været rift om billetterne og alle skulle således igennem et særligt ”invitations-presale”. Det skulle sikre, at det kun var Harry Styles-fans, der fik adgang til at købe billetterne. Så har du ikke allerede billet, bliver det nok svært at skaffe en på legal vis.

Som opvarmning medbringer Harry Styles ”Mabel”. Men inden du begynder at synge ”Boom boom”, skal vi skynde os at fortælle, at den her ”Mabel” ikke er det danske 70’er-band, men en af Storbritanniens rising stars inden for kvindelige solister, der bl.a. er kendt for hittet ”Finders Keepers” i hjemlandet.

Læs mere om Harry Styles-koncerten her.

Lakridsfestival på Østerbro

Inden at vi går helt i påskemode, er der mulighed for at nyde lakrids i store mængder ved den spændende Lakridsfestival, der bliver afholdt hos Weber Grill Academy København på Dampfærgevej på Østerbro.

Det foregår i weekenden 24. og 25. marts – begge dage fra 10 til 16.30. Her bliver gæsterne lukket ind i hold, hvor de i løbet af 2 timer får mulighed for at smage på lakrids fra den rå lakridsrod og til forskellige, spændende gourmetlakrids-produkter, samt møde lakrids i nye spændende smagskombinationer i kager med videre.

Du kan læse mere om lakridsfestivallen på lakridsfestival.dk. Her kan du også tjekke det virtuelle showroom ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *