Posted in Blandet

3 gode tips til forårsrengøringen

3 gode tips til forårsrengøringen Posted on marts 11, 2021Leave a comment

Foråret er lige om hjørnet – og måske er du en af dem, der får fornyet energi i takt med, at naturen begynder at spire, og lyset varer længere? I så fald er en forårsrengøring af hele hjemmet den bedste måde at hilse foråret velkomment. Der findes nemlig ikke en mere tilfredsstillende følelse end duften og synet af et rent og pænt hjem. Kom i gang med forårsrengøringen og slip af med alger og andre ubudne gæster!

Vinduerne 

Gå foråret i møde med rene og pæne vinduer. Der findes nemlig ikke noget værre end fedtede og plettede vinduer, der bliver ekstra synlige, når forårssolen står højt på himlen. Der findes dem som elsker at pudse vinduer og dem der skal tvinges til det. Hvis du hører til sidstnævnte kategori, kan du eventuelt kontakte en vinduespudser – for eksempel AS Polering i Næstved. Faktisk kan du få fradrag på både indvendig og udvendig vinduespudsning, hvis du indberetter det via din selvangivelse på Skat. 

Terrassen

Efter en kold og våd vinter, vil din terrasse højst sandsynligt trænge til en kærlig hånd. Disse vejrforhold er nemlig den største synder, når det kommer til algedannelse og flisepest… De skjolde pletter, der får dine fliser til at se farveløse og ujævne ud, er desværre en tidskrævende og næsten umulig affære at komme af med. I lettere tilfælde vil det være muligt at kommer algerne til livs, hvis du gentagne gange skrubber fliserne med en stiv kost og sand til at slibe med. Har du ikke tid og tålmodighed til det, kan du kontakte en professionel til at fjerne og forebygge fremtidige algeangreb. Bor du i Københavnsområdet kan du kontakte Ingen Alger, som kører på Sjælland og Fyn. Desuden vil du takke dig selv bagefter, når du kan nyde morgenkaffen på en pæn og indbydende terrasse. 

Dyner, puder og andre tekstiler

Forårsvejr er lige med lunere dage! Derfor kan du med fordel vaske dine dyner, puder og andre tekstiler, der kan tåle en tur i vaskemaskinen, og hænge dem ud i den friske luft. På den måde slipper du af med husstøvmider, der lever i tekstiler og trives i fugtig, varme og mørke miljøer. Sørg for at tjekke op på vaskeanvisningerne for dine dyner og puder, inden du vinker farvel til de små ubudne gæster.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *