Posted in Blandet

Billige tandproteser

Billige tandproteser Posted on september 7, 2020Leave a comment

flotte tænder

Kvaliteten på din tandprotese afspejler sig sjældent i prisen. De fleste danske tandlæger, der får lavet implantater til tænderne i Danmark, får lavet dem det samme sted. Så behandlingsprisen afspejler udelukkende tandlægens timepris. Gå til gratis forundersøgelse og få et tilbud på din behandling, inden du beslutter dig for tandlægen. Og glem ikke at undersøge muligheden for finansiering hos klinikken.  

Vælg tandklinik efter, hvad de tager for deres arbejde i forbindelse med dit nye tandimplantat. Det er oftest timeprisen, der afgør prisen på din protese, ikke prisen for at få implantatet opbygget. For de fleste tandlæger får produceret deres tandproteser det samme sted.

En billig behandling behøver derfor ikke betyde en dårlig behandling. Få hjælp på klinikken til at udfylde ansøgning til støtte til gebis eller tandprotese, og gå efter en klinik, hvor den vigtige forundersøgelse er gratis.  

Få et komplet smil 

Tandproteser i dele af eller i hele munden er som regel ikke noget, du selv vælger at få. Men du vælger selv prisen på det. 

Når du skal have lavet et tandimplantat, er det ofte timeprisen hos tandlægen, der bestemmer, og skaber forskellen i priserne hos de forskellige klinikker. Søger du f.eks. en tandtekniker på Frederiksberg kan du vælge mellem flere mulige, der alle har forskellige priser på den samme behandling. 

Gå derfor efter en tandlæge, der forstår balancen mellem pris og behandling. Tandlægen vælger selv sin timepris, og proteserne bliver som allerede nævnt tit lavet det samme sted. Så der er ingen forskel på protesen hos den billige og hos den dyre tandlæge.

Hvad koster forundersøgelsen?

Hvert tandimplantat laves specifikt til dig. Forundersøgelsen, hvor tandlægen vurderer, hvad du skal have lavet, er ofte den, der danner grundlag for et tilbud på behandlingen. Denne forundersøgelse får du hos nogle tandlæger gratis. 

Fordelen ved en gratis forundersøgelse er ikke alene økonomisk, men også din chance for at vurdere, om du ønsker et implantat nu, og om du er tryg ved at få det lavet ved netop den tandlæge. Den dyre omkostning, som det kan være at få lavet en tandprotese, bør nøje overvejes og besluttes uden pres på pengepungen. 

Du kan få økonomisk støtte

I mange tilfælde kan du få økonomisk støtte fra kommunen til del-tandproteser eller gebis. Det kræver, at du udfylder en ansøgning, som dygtige tandklinikker naturligvis hjælper dig med. Derudover kan det være en god idé at vælge en klinik, hvor der er mulighed for finansiering af den del af prisen, som du selv skal betale. 

Så vælg efter prisen, når du skal have lavet tandimplantater. Det betaler sig! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *