Posted in Hele København

Bliv synlig i dit lokalområde med en hjemmeside

Bliv synlig i dit lokalområde med en hjemmeside Posted on juni 16, 2019Leave a comment

Som virksomhed er det ikke længere nok bare at sætte reklamer i radio og TV. Det er heller ikke nok at hænge et banner op i sit lokalområde for at prøve at skabe synlighed. Ironisk nok er det at blive synlig i sit nærområde enormt tæt forbundet med internettet.

I dag bliver du næsten nødt til også at figurere på internettet med egen hjemmeside. Det er endda ret nødvendigt at have sider på de sociale medier og måske endda reklamer. Det gør sig også gældende, selvom du er en virksomhed i København, der primært appellerer til Københavnske kunder.

Find hosting til din hjemmeside

Langt det vigtigste for at etablere sin digitale eksistens er dog hjemmesiden. Sådan en er det heldigvis blevet betragteligt nemmere at lave og få hostet de seneste 20 år. At få en hjemmeside hostet er sådan set bare det fine ord for at få en plads på internettet til din hjemmeside.

Ligesom der er sket en masse med internettet, så har der dog også været massiv forandring i hosting-branchen hos de såkaldte webhoteller. Disse har selvfølgelig fået dette navn, da de så at sige udlejer pladser på internettet. De er gået fra bare at være en tom serverplads til meget mere. I dag findes der for eksempel også mange webhoteller, der hjælper dig med at bygge selve websiden.

Vælg det bedste webhotel

I dag findes der derfor et væld af forskellige webhoteller. Alle har de forskellige ydelser og priser at byde på. Her kan du for eksempel se en detaljeret gennemgang af, hvordan du får hostet din hjemmeside hos webhotellet Unoeuro.

Når du skal vælge webhotel, er der flere ting, du bør overveje. Noget af det første er de begrænsninger, som webhotellet lægger ned over dig. Det kan for eksempel være, at de begrænse den mængde plads, din hjemmeside må fylde, eller hvor mange besøgende du må have. Prisen stiger selvfølgelig hvis disse tal skal stige. Så længe du kun har en lille hjemmeside, kan du derfor godt nøjes med et billigt webhotel. Du skal bare sørge for, at du har mulighed for at flytte din hjemmeside, hvis du en dag bliver stor og succesfuld.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *