Posted in Andet

De bedste dating spots i København

De bedste dating spots i København Posted on maj 12, 2021Leave a comment

Endelig! Du skal på date. Vi kender alle sammen følelsen af at være super spændt før en date. Særlig hvis du skal på date med en du rent faktisk synes er interessant. Men så er spørgsmålet, hvor skal I tage hen, når I skal på date i København?

At vælge det rigtige sted for daten kan have stor indflydelse på datens succes. Hvis du f.eks. er en stille type, der kan have svært ved snakke om dig selv eller finde på ting at snakke med din date om, så er det særlig vigtig at du vælger det helt rigtige sted til jeres date. Et godt trick er nemlig at lave noget på jeres date, der giver oplevelser I kan snakke om.

For at gøre det let for dig at vælge det rigtige sted for jeres date, har vi her samlet de bedste dating spots i København. Artiklen er udarbejdet af Droemmekaresten.dk, som hjælper Københavnerne med at finde kærligheden online.

Udforsk København fra vandet

Når solen skinner, der ikke er en sky i sigte og sommertemperaturen er nået de 25 grader, er et oplagt sted for en date at tage på tur i de københavnske kanaler.

Du kan f.eks. tage din date med på den klassiske kanalrundfart med afgang fra Nyhavn, men der er også alternativer hertil. Hos GoBoat kan du f.eks. leje en båd, så du og din date selv kan sejle rundt i Københavns kanaler. I kan med fordel pakke en kurv til turen med lidt drikkevarer og nogle lækre snacks. I kan også tage på kanalrundfart med HeyCaptain. Her kan I vælge mellem flere ture med guide af forskellig varighed, hvor der bliver serveret drikkevare ombord, mens I stille og rolig bliver sejlet gennem København.

Grin sammen

Smil og let til grin er nogle af de ting, der er med til at gøre en person charmerende. Så hvorfor ikke tage på date et sted, der med sikkerhed vil få smilet frem på dine og din dates læber. 

I København findes der flere steder, hvor du kan opleve comedy med både kendte komikere og up-and-coming komikere uden at skulle bestille billetter til et stort one man show. Du kan se comedy hos bl.a. Comedy zoo, Warberg Comedy Club, Bartof Cafe, Teater Play og hos Improv Comedy Copenhagen. Find billetter her.

Spis noget god mad

Den evige klassiker, når du skal på date, er en middag på en hyggelig restaurant. Den dæmpede musik og en god snak i stearinlyset skær skaber nogle fantastisk rammer for en god date. Men der er også alternativer til den klassiske middagsdate.

Alternativ til den klassiske middag er at besøge Reffen eller Broens Gadekøkken. Stemningen her er mere afslappet og du slipper helt for at tænke over om din date ikke spiser det ene eller det andet, eller om vedkommende har allergier. Begge steder kan I nemlig vælge lige det I har lyst til blandt de mange drikke- og madboder. Se hvilke spisesteder hos Tripadvisor som er populære.

Løs gåder og koder

Er du eller din date en kæmpe fan af at løse kryptiske gåder og koder, så finder du de perfekte muligheder for sådan en date i København.

I København finder du mange escape rooms spredt over hele byen, hvor du ud fra forskellige historier og hints skal forsøge at løse gåderne og bryde ud af et rum. Vil du i stedet være udendørs kan du prøve Mystery Makers’ Mystery Hunt, hvor du og din date udendørs skal løse gåder, mens I går rundt og oplever Kongens Have, Christiansborg eller Kastellet. Se alle hos Tripadvisor.

Tag på action date

Skal du f.eks. på date med en kvinde eller fyr, der godt kan lide at være aktiv i form af løb, ski, fodbold eller lignende, så er der et hav af muligheder for, at I kan lære hinanden bedre at kende, mens I får pulsen en anelse op.

Kan I begge lide at stå på ski eller snowboard, er et besøge hos CopenHill på toppen af Amagerforbrændingen helt klart en god idé. Her kan I både stå på ski, nyde den fantastiske udsigt over København og efterfølgende få en øl eller en varm kakao i caféen på ægte afterski manér. Er I mere til klatring, er Urban Ranger Camp et godt dating spot, hvor I kan lære hinanden bedre at kende, mens I klatrer og suser afsted i en svævebane højt over jorden.

Gå en romantisk tur blandt sommerfuglene

Har I i virkeligheden mere lyst til at mødes og snakke med hinanden uden at der skal ske en hel masse, så gå en tur i Botanisk Have og besøg Palmehuset.

I Palmehuset kan I i sommerhalvåret opleve de smukkeste eksotiske sommerfugle i et hav af farver, der flyver rundt mellem orkidéer, vaniljeplanter og blomster efter nektar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *