Posted in Blandet

De bedste foodprocessorer i test

De bedste foodprocessorer i test Posted on maj 27, 2021Leave a comment

Første gang man for alvor hørte om en foodprocessor, var i The Julekalender, hvor the kartoffel lady ønskede sig en noget så højt. Det er dog blevet en nødvendighed efterhånden, at et hjem skal have en foodprocessor. Mange mener at de ikke har brug for en, men så snart den kommer ind af døren, så er der ingen chance for at hjemmet kommer til at mangle en igen. Der er dog mange forskellige foodprocessorer, hvor størrelsen kan være forskellige. Der heldigvis lavet en foodprocessor test. Derfor er denne artikel til for, at gøre det mere klart for dig, hvilken foodprocessor som du burde vælge til netop dit hjem. 

  1. Kitchen Artisan 5KFP1644

Denne foodprocessor fra Kitchen Artisan er kendt som den bedste food processor, som man kan få på det danske marked. Der er ikke den fars som den ikke kan røre rundt, der er ikke dn dej, som den ikke kan gøre let og puffet. Udover dens gode ydeevne, så er den også yderst stilren at se på, så man kan sagtens have den stående på køkkenbordet. Den medfører mange forskellige skåle, så du kan tilpasse mæængden du vil lave. 

  1. Magimix 5200XL

Denne food processor er kendt som den mest alsidige af dem alle. Ligesom med den forrige food processor, så medfører den skåle i forskellige størrelser, så man kan tilpasse arbejdsopgaverne. Udover dette, så medfører der også en citruspresser, forskellige snitteindsatser, æggehvidepisker og meget mere. Der er selv en skærer til pommes frites, så man ikke behøves at tage i supermarkedet efter de færdiglavet. Det er netop derfor, at den er kendt som den alsidige food processor, da den kan bruges til godt og vel alting.

  1. Bosch MCM3501M

Denne food processor fra Bosch er intet mindre end genial, hvis du er den person som hader for mange maskiner i køkkenet. Du er ude efter en maskine, som kan klare flere opgaver på én gang og derfor er den food processor lige noget for dig. Denne maskine er mindre end de forrige, og er derfor lettere at have med at gøre. Den har også en mindre motor, så det er sværere at lave de helt store protioner, men man kan skal ikke undervurdere denne food processor. Mange fantastiske resultater kan komme ud af det. Den har en rigtig god kvalitet for den pris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *