Posted in Blandet

De bedste sexshops i København

De bedste sexshops i København Posted on april 1, 2020Leave a comment

Når du handler sexlegetøj i en fysisk butik, så er det vigtigt, at du føler dig godt tilpas. Derfor er det også svært at anbefale én sexshop i København – altså en fysisk butik – frem for en anden. Det handler selvfølgelig om udvalg og om kvalitet, men det handler også om serviceniveauet og om kemi mellem dig og butikspersonalet.

Der findes en del fysiske butikker i København, som sælger sexlegetøj, lingeri og lignende. Nogle af dem finder du også som onlineshops, mens andre har et showroom online. Her kan du altså se deres produkter online, men ikke købe dem online. Det kan jo være en god inspiration til dig, så du ved, hvad du vil kigge efter, når du kommer ind i den fysiske butik.

Find de bedste sexshops

Som nævnt kan det være svært at udpege de bedste sexshops i København. Men kunders anmeldelser har gjort det nemmere for os. Så vi har lavet en top-3 til dig:

  1. Lust Copenhagen – på Mikkel Bryggers Gade 3
  2. Plan E – showroom – på Istedgade 30
  3. Eroctic Lifestyle – på Istedgade 14

Er de tre sexshops i København, der rates højst af kunderne.

Hvorfor gå i fysiske sexlegetøjsbutikker?

Hvorfor egentlig gå i en fysisk butik for at købe sexlegetøj, når du ved, at du kan risikere at løbe ind i naboen eller måske din svigermor? Hvorfor ikke bare købe online, hvor du kan sidde hjemme helt privat og klikke på musen? Ja, det kan der være flere gode grunde til.

I en fysisk butik kan du mærke på varen, vende og dreje den og se den fra alle sider. Og du kan få personlig betjening, råd og vejledning. Og selvom du kan ringe til kundeservice i webshoppen – og nogle steder har de også en chat – så er det ikke det samme. Og der kan også være spørgsmål, der først dukker op, når du står med sexlegetøjet i hånden.

Det kan også være et frækt forspil at gå i en fysisk butik og mærke på ”varerne”. Har du nogensinde prøvet at date i en sexbutik – altså som i første date. Det kan virkelig blive spændende og ophidsende. Det skal du prøve, hvis ikke du har prøvet det før. Se dating sider priser, og kom godt i gang.

Derudover, så får du/I jo sexlegetøjet med hjem med det samme og kan tage det i brug. Det er jo fedt, når nu I har gejlet hinanden op ved at se på sexlegetøjet. Det skal da hjem og afprøves med det samme – især hvis det er en første date, og det bare klikker mellem jer.

I øvrigt så er naboen eller din svigermor der af samme grund som dig, så der er ikke noget at være flov eller pinlig over.

Tjek kvalitet og pris

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge i butikken, kan du tjekke udvalget ud inden ved at gå på nettet. Find ud af hvilke produkter, der er de bedste i test – det kan du gøre hos f.eks. Eroti.

Husk også at tjekke prisen, kan du få det samme sexlegetøj billigere online, så er det selvfølgelig værd at overveje, om ventetiden er det værd. Når du køber billigt sexlegetøj, så kan du jo få råd til mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *