Posted in Blandet

De mest solgte lampeskærme i København i 2020

De mest solgte lampeskærme i København i 2020 Posted on september 17, 2020Leave a comment

Salget af lampeskærme har været enormt højt i 2020. Især i københavnske er salget eksploderet. Disse lampeskærme har, indtil nu, været de mest solgte lampeskærme i København i år.

Lampeskærme i plisse

Plisse lampeskærme har været Københavns mest solgte lampeskærme i år. De håndfoldede skærme giver et flot blødt lys, som giver mulighed for at skinne hele vejen rundt i skærmen. Til disse plisseskærme anbefales det derfor altid at isætte en pære som lyser 360 grader, så lyset dermed fordeles hele vejen rundt på den flotte plisse skærm. Med en hvid, klassisk, plisseskærm kan man både skabe hyggelys, hvis man vælger en varm glødelignende LED pære, men man kan også benytte en ganske almindelig LED pære som giver et mere hvidt og funktionelt lys, f.eks. til læsning.

Plisseskærme i farver

Udover de klassiske plisse lampeskærme i hvid, finder man også plisse skærme i en masse forskellige farver. Den blå farve har i år, foruden den hvide, været den mest solgte lampeskærm. Lampeskærme købes ofte til en gammel retro bordlampe, hvor man hurtigt kan give lampen et pift ved at udskifte skærmen. Det kan få lampen til at se helt ny ud igen. Hvis du søger et andet look til den samme lampe, kan en farverig plisseskærm være en god idé – de laves nemlig i mange forskellige størrelser og farver. De fleste plisseskærme, der sælges i Danmark er også produceret her i Europa. Grunden til dette er, at de simpelthen er for dyre at fragte fra Asien, da de kræver meget forsigtig håndtering. Hvis du er interesseret i at skifte din gamle lampeskærm ud med en plisseskærm er du bestemt ikke den første. Plisseskærmene, både til gulvlamper og bordlamper, har været blandt københavnernes foretrukne valg inden for belysning det sidste år. Hvis du er i tvivl om hvilken størrelse skærm du skal bruge til din bordlampe, kommer her en god huskeregel; lampeskærmen skal ca. være ¾ af højden på din bordlampe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *