Posted in Inspiration

De nyeste trend – lige i din lomme

De nyeste trend – lige i din lomme Posted on september 5, 2019Leave a comment

At bo i København, er det samme som at bo i midten af diverse mode blade. Når du spadserer ned gennem strøget, bliver du passeret af folk i 70’ernes lange nederdele og blomsterprint, 90’ernes høje Buffalo støvler, eller nogle med et mix af det hele.  Hvor end man befinder sig i København, bliver man mødt af folk med deres helt unikke tøj stil. Dette kan for mange virke som et virvar af inspiration – men for andre kan det virke vildledende. Har du brug for råd til at gøre din stil lidt mere personlig, så læs med her.

Saml din inspirationskilde

En måde at holde dig ajour med de nyeste trends, er ved at samle din inspirationskilde. En god løsning for dette, er Instagram. På instagram kan du føle influencers i København, som bruger deres tid på at give dig de nyeste trends. Om du vil finde influencers i København, som fortæller dig om accessoires, en influencer som fortæller dig om sko, eller en som fortæller dig om det hele, så er der en der kan give dig lige den inspiration som du søger.

Føl dig tilpas, og din fremtræden bliver stærkere

Hvis du vil skildrer udadtil, at din stil er personlig, må du føle dig tilpas i det du har på. Det er tydeligt at se, når der er folk, som forsøger at gemme sig, blandt mængden. Ofte går dette i hånd med at føle sig ukomfortabel i det tøj man har på. Om dit outfit er simpelt og neddæmpet, med kølige farver og få accessoires, eller om det er det modsatte, med finurligheder og farver, gør lille forskel for hvordan folk opfatter dig. Det vigtigste er, at du finder noget, hvor du føler dig tilpas. Føler du dig tilpas indvendigt, vil din fremtræden virke stærkere, på trods af din stilart

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *