Posted in Blandet Hele København

Disse muligheder har du også i København

Disse muligheder har du også i København Posted on maj 20, 2019Leave a comment

Du ved sikkert allerede, at du finder tonsvis af cafeer, gode restauranter, moderne butikker og smarte boliger, når du går rundt i København. Måske du ligeledes kender til søerne og de andre naturområder, som storbyen også byder på. Men faktisk er der meget andet, du også kan bruge København til, hvad end det er i et erhvervsmæssigt regi eller hjemmet i privaten. Vi synes selvfølgelig ikke, at du skal snydes for disse muligheder, så her får du et par gode tips til, hvilke andre muligheder du også har i København.

I dag er København hjemsted for mere end 700.000 mennesker, og det gør dermed byen til Danmarks største. I de senere år har byen fået en enorm opmærksomhed fra prestigefyldte guides og magasiner, og her vægtes især byens charme og gastronomiske oplevelser højt. Byen har alt, hvad en storby skal bruge, samtidig med at den er nem og hurtig at transportere sig rundt i. I dag kan du sågar leje elcykler og delebiler, når du er på besøg i København. Du betaler bare for de minutter, du bruger bilen, og så kan du komme hurtigt rundt i byen. Cyklerne betales på timebasis og koster i omegnen af 25 kroner i timen.

Afhold en konference

Er du på forretningsrejse til København, eller er din egen virksomhed beliggende i byen, så er det et oplagt sted for dig at afholde en konference. Lige meget om du skal bruge lidt eller meget plads, så er det intet problem for dig at finde et konferencelokale i København. Men ikke nok med, at du kan finde et lokale, så vil du også have muligheden for selv at have indflydelse på, hvilken stemning og hvilket udtryk det har, og hvorhenne det er placeret.

Når du skal afholde en konference, så kan det være en fordel at alliere sig med andre virksomheder, hvis det kan give mening for alle parter. På den måde kan I få fingrene i et af de større lokaler, der ofte er særdeles charmerende og imponerende. Det vil skabe et enormt godt førstehåndsindtryk.

Kig på kunst

Foruden de gode muligheder for shopping og gastronomiske særoplevelser, så byder København også på kunst i alle retninger. Først og fremmest finder du de store museer, såsom Statens Museum For Kunst, der viser dig en unik samling af dansk kunsthistorie. Der vil også være mange særudstillinger at finde, og hvert år afholdes der en arkitekturfestival ved Kunsthal Charlottenborg.

Men det er ikke kun de store museer, der byder på kunstværker. Du finder et hav af forskellige gallerier, der sælger eksklusiv kunst til alle priser og i alle størrelser. København er derfor også den perfekte by til dig, hvis du mangler et nyt kunstværk hjem til stuen.

Vand

Selvom København er en storby, der ikke just ligger ud til Vesterhavet, så er der rig mulighed for at blive kølet ned på de varme sommerdage. Du finder nemlig også mange andre steder end Islands Brygge, hvor du kan tage en kold dukkert. Tager du et smut til Østerbro, så finder du Svanemøllen Strand, som er et populært badested om sommeren. Her kan du nemt cykle til fra indre by.

Du kan også tage den over broen og smutte forbi Amager Strandpark. Her er der god plads til alle besøgende, og der er gode faciliteter, der gør en dag ved stranden nem og overskuelig. Vil du gerne blive inde i indre by, så kan du cykle ned bagved Fisketorvet, men stoppe op ved broen over til Islands Brygge. Her kan du sætte dig på en af de store træreposer ned til vandet, og du vil ofte kunne finde et solspot helt for dig selv. Her løber du nemlig ikke ind i ligeså mange mennesker, som det er tilfældet ved det store havnebad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *