Posted in Inspiration

Du skal grille i København, men tage på ferie i Tyrkiet

Du skal grille i København, men tage på ferie i Tyrkiet Posted on juni 18, 2019Leave a comment

København er en skøn by. Mange vil mene den har det hele: hyggelige cafeer, værtshuse og diskoteker, seværdigheder og bare generelt pæne bygninger. København er ganske enkelt en dejlig by at bo.

Så snart de første solstrejf viser sig på himlen, dukker alle indbyggerne op i shorts og kortærmede bluser. Det er også selvom temperaturen knap er oversteget de 10 grader. Det er lige meget, vi skal ud og nyde vejret.

Grillen er populær i hele Danmark, og det er den ikke mindst i København. Vi elsker at grille i byen. Der er mange steder hvor du kan grille, men det er altid vigtigt at du tager hensyn til andre mennesker. I en by bor folk tæt, og derfor skal du respektere andre mennesker.

Netop af denne grund er det vigtigt at du nogle gange rejser uden for byen, måske helt ud af landet. Tyrkiet er et oplagt rejsemål.

Kom ud af byen!

Vi elsker alle København, og nogle elsker byen så meget at det aldrig kunne falde dem ind at tage andre steder hen. Det er en fejl. Uanset hvor skønt et sted er, så bør du også se andre steder. Det er med til at berige dit liv. Du opdager det først når du har været afsted, men du vil ikke komme til at fortryde det.

Desuden kan Danmarks somre have det med at være lunefuld. I 2018 havde vi en meget varm sommer, men alle danskere som er ældre end ét år, ved at det er langt fra normalt. Men mennesker har brug for sol. Derfor bør du tage en rejse til et andet land, måske et mere varmt et af slagsen.

Alanya er et oplagt rejsemål for en byboer

Når du er vant til at bo i byen, kan det være frygtindgydende at skulle bo på landet. Det behøver du ikke. I stedet kan du prøve at rejse til en solrig by. Tyrkiet har mange steder som vil passe til den ængstelige byboer. Det f.eks. være Alanya. Denne by er en muslimsk storby, men den er blandt danskere mest kendt som en festby for de unge. Det er sådan set rigtig nok. Der er masser af smukke strande og gode diskoteker, men der er også en del at opleve for et mere modent publikum. Alanya har en masse at byde på kulturelt. Så det er bare med at komme afsted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *