Posted in Blandet

Er du tilfreds med dit spejlbillede?

Er du tilfreds med dit spejlbillede? Posted on august 3, 2020Leave a comment

Størstedelen af mennesker, uanset alder og køn, har et ønske om at ændre noget på deres krop. Om det er størrelsen på sin næse, begyndende tab af håret eller noget helt tredje, kan det variere fra person til person. Det er begrænset hvad man selv kan gøre for at blive mere tilfreds med sin krop, hvor kost og træning kan ændre kroppens bygning. Hvis man ikke er tilfreds med sin hårvækst på hovedet, kan man bruge nok så mange timer i et fitness, men som de fleste godt ved, kan dette ikke ændre på problemet.

Hårpragtens betydning

Håret fylder en stor del af udseendet hos mennesker, da man altid giver hånden ved første møde og man hurtigt danner sig et indtryk af den hilsende modpart. En undersøgelse siger at vores hjerner danner sig et forhåndsindtryk af en person, på kun to sekunder. Hvis man lider af hårtab og ikke er tilfreds med sit spejlbillede, kan dette påvirke selvværdet, hvis man føler at man ikke er klar til at sige farvel til håret.

Som nævnt så betyder håret en stor del for udseendet men generelt betyder hårpragten meget for mennesker. Hvis man lider af tyndt hår, høj hårgrænse eller det er nået så vidt at man har givet op og er skallet, så er der hjælp at hente. Poseidon-klinikken.dk er en klinik som kan være behjælpelig med dette problem, så man kan blive tilfreds med sit spejlbillede igen og få fornyet selvværd. Det er underordnet om man har høje tindinger eller er skaldet, det kan have en lige så stor betydning.

Gammel skade eller genetisk

Hårvæksten har en stor betydning, kan næsens udseende lige så have en stor betydning for personer. Man kan have arvet sin fars store næse, som ikke bidrager med noget positivt til udseendet. Udover at man kan arve en næseform via genetik, kan en gammel skade igennem et tidligere brud forårsage at ens næseform har ændret sig. Hvis man står i den position at man utilfreds med formen eller størrelsen på sin næse, kan et indgreb rette op på dette, hvor Rhinoklinikken.dk tilbyder hjælp til at rette sin næse.

Udover operationer for næseformen kan klinikken ydermere tilbyde bihuleoperation, hvis man lider af aflukningsproblemer som skaber tryksmerter i ansigtet og medfører hovedpine. Dette kan i sidste ende skabe bihulebetændelse ved et tilbagevendende mønster, som ledsages af smerter, let feber og andre symptomer.

Det overordnede indtryk

Uanset hvordan man ser ud, kan ens selvværd blive påvirket, hvis man ikke er tilfreds med hvad man møder i spejlet. Hårvækst og næseform er blot nogle af de ting, som man ikke kan være tilfreds med. Størrelsen på ører eller formen på hagen kan fylde lige så meget af det overordnede indtryk, som man ønsker at få ændret.

Alt i alt kan der være mange årsager til, at man ikke er tilfreds med sit udseende og derfor søger hjælp fra professionelle til at ændre dette, som er blevet mere almindeligt de sidste par år, hvilket der absolut ikke er nogen skam i.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *