Posted in Inspiration Shopping

Et sofabord til alle og en hver

Et sofabord til alle og en hver Posted on januar 12, 2021Leave a comment

Sofabord

Det er nødvendigt med et sofabord, både for funktionens skyld fordi det praktisk, men et sofabord kan også være pænt og komplimentere din boligs udtryk og stil. Dit sofabord kan altså sige meget om din personlige smag og indret.

Tiden har ændret sofabordets funktion, fra at være et udelukkende det som navnet fortæller det er – nemlig at bord ved sofaen til ens kaffekop. Nu bruger man sit sofabord til alt! Man bruger det som sidebord, spisebord, arbejdsbord, legebord og meget mere. Men som sagt er det også blevet en vigtig del af ens indretning – derfor kan du med formål tænke et nyt sofabord ind, når du køber nye møbler til din bolig.

Lige meget hvilken type sofabord du er til, kan du med sikkerhed finde et, som du vil kunne lide, og som passer ind i din boligindretning. Led efter et i godt design, god kvalitet, mange forskellige former og farver og sidst, men bestemt ikke mindst, køb det et sted med god service.

Hvilket sofabord skal du vælge?

Det kan være svært at vælge hvilket sofabord du skal vælge til indretningen af din nye stue. Men husk på at stuen er husets hjerterum, hvor du slapper af, slå fødderne op og kaster dig over en ny tv-serie eller går i gang med en bog. Når du er i gang med at vælge sofabord, kan du med fordel overveje disse fem elementer:

  1. Det funktionelle

Hvor meget kommer du til at bruge bordet? Er det primært til pynt og indretning, eller skal det kunne fungere som et sofa-spisebord? Sådan at det kan spises foran fjernsynet. Når du har besluttet dig for funktionen og hvilke behov I har derhjemme, kan du overveje næste element.

  • Højden på dit bord

Alt efter hvilken funktion du har besluttet dig for at bordet skal kunne passe til, kan du med fordel vælge højden på sofabordet derefter. Hvis virkeligheden er, at der ofte skal spises ved bordet, er det en god idé, at bordet er lidt højt, så det bliver nemmere at nye sin middag foran tv’et.

  • Størrelsen på dit bord

Størrelsen på dit sofabord er en god idé at tænke over. Når du køber et nyt bord, så tænk over hvor mange i bord i husstanden eller om I tit har gæster, hvis det er tilfældet er det dejligt med at sort sofabord.

  • Bordets materiale

Materialet på dit bord kan være afgørende på stemningen i dit hjem. Falder valget på et bord i træ vil det give et organisk og blødt look til din stue, vælger du derimod et i metal vil det biddrage med et råt og urbant look.

  • Din personlige stil

Alt det ovenstående skal selvfølgelig afspejles i din personlige stil. Det er vigtigt at vælge et bord, som du bliver ved med at være glad for.

Led efter dit nye sofabord i dag og saml familie og venner rundt om det i morgen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *