Posted in Blandet

Få bugt med alkoholtrangen

Få bugt med alkoholtrangen Posted on september 7, 2020Leave a comment

fuld

Tag styringen over alkohol – lad ikke den tage styringen over dig! Deltag i et professionelt behandlingsforløb, hvor du kan forblive anonym og fortsætte et liv bagefter uden alkohol og uden stigmatisering socialt eller på jobbet. Alkoholmisbrug kan behandles, men det kræver, at du starter med at tage kontakt til et professionelt behandlingssted.

Når alkohol bliver en nødvendighed frem for en nydelse, er det tid til at gøre noget ved det. Du kan som alkoholiker få hjælp anonymt og uden om det offentlige system. Så kan du få bugt med alkoholtrangen uden risiko for social stigmatisering. 

Tag kontakt til et professionelt behandlingssted, hvis du har et alkoholmisbrug, og få de nødvendige værktøjer til at klare resten af livet uden alkohol. 

Har du eller en pårørende et alkoholmisbrug?

Der er forskel på at nyde alkohol og være nødt til at drikke det for at klare hverdagen. Et alkoholmisbrug kan være ødelæggende for både misbrugeren og alle i omgangskredsen. Få professionel hjælp til misbruget – det er muligt at få anonymt på f.eks. https://mollen.dk/. De hjælper dig som privatperson uden om det offentlige system. 

Er du i tvivl om, hvorvidt der er tale om et egentlig misbrug, kan et behandlingssted også hjælpe med at afklare det spørgsmål. 

Anonym hjælp til alkoholmisbrug for privatpersoner kan være måden at få bugt med alkoholtrangen, uden at det får karrieremæssige eller sociale konsekvenser. Ja, der er tilmed virksomheder, som vælger at betale behandlingen for deres medarbejdere.

Det er ikke en skam at være alkoholiker, men det kan være lettere at komme videre efter en behandling for alkoholmisbrug, når ikke alle er informeret. Et tidligere alkoholmisbrug kan hurtigt blive et karriere- eller samfundsmæssigt stempel, der spænder ben i fremtiden. 

Få professionel behandling

Et professionelt behandlingsforløb tager udgangspunkt i den type alkoholmisbrug, som den enkelte alkoholiker har. Alle mennesker og misbrugsforløb er forskellige, men der er nogle lighedstegn og nogle værktøjer, som kan gavne alle. Disse værktøjer får du til at klare resten af livet som eks-alkoholiker. 

Varigheden af et behandlingsforløb ligger som regel fast. Så kan den enkelte gennemgå de nødvendige faser og få den nødvendige rådgivning. 

Når forløbet er overstået, er du som alkoholiker bedre rustet til at modstå fristelser og trang til alkohol i din hverdag. Du har også lært, hvordan du tackler de problemer anderledes, som alkoholen måske tidligere har været løsningen på. 

Tag kontakt til et professionelt behandlingscenter i dag, og få en snak om mulighederne som alkoholiker eller pårørende til én med et alkoholmisbrug. Det første skridt er at ringe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *