Posted in Andet

Få hormoner i balance med hjælp fra læge Charlotte Bech

Få hormoner i balance med hjælp fra læge Charlotte Bech Posted on juni 1, 2021Leave a comment

hormoner i balance

Dine hormoner er vigtige for dit helbred. Din hormonbalance kan påvirke din fertilitet, dit velvære, din modstandskraft over for sygdom og hele din hverdag. Derfor kan det også få konsekvenser, hvis hormonerne ikke er i balance. Vil du have styr på dine hormoner? Med en baggrund som læge på Rigshospitalet og med ekspertise i Ayurveda kan Charlotte Bech hjælpe dig. Læs mere herunder.  

Læge Charlotte Bech har mange års erfaring inden for lægevidenskaben, hvor hun både har arbejdet med gravide kvinder, mavetarmkirurgi og intern medicin. Hun så undervejs i sin lægekarriere ét bestemt problem gentagne gange. Lægefaglig hjælp blev givet, men der blev sjældent fulgt op på patientens kost, livsstil og hverdag. Selv om det kan have afgørende betydning for helbredet. 

Det fik læge Charlotte Bech til at rette kritik imod den mangelfulde tilgang. Hun grundlagde derfor en privatklinik i København, hvor hun tilbyder rådgivning om kost og livsstil. Hun supplerer den gængse vejledning fra moderne lægevidenskab med rådgivning om kost, motion, livsstil, yoga, Transcendental Meditation og det indiske sundhedssystem Ayurveda, hvor fokus er på det hele menneske, både krop, sind og omgivelser. Hun tilbyder med andre ord lægefaglig hjælp i kombination med dokumenterede naturlige metoder for at skabe hormonel balance hos patienterne. 

Hvem er Charlotte Bech?

Når du skal modtage lægehjælp, er det altid en god idé at undersøge behandlerens baggrund. Når du vælger læge Charlotte Bech, får du en enestående ekspertise. Hun er ikke bare autoriseret af Sundhedsstyrelsen og medlem af Lægeforeningen , Foreningen af Speciallæger og Dansk Selskab for Amen Medicin, men også en internationalt anerkendt ekspert inden for sit felt, og hun har mange års erfaring i at hjælpe sine patienter. 

Derudover er hendes kombination af lægevidenskab og dokumenterede naturlige metoder unik. Masser af patienter har allerede mærket den forskel, der ligger i at få færre hedeture, sove bedre, få mere energi, blive gladere og roligere eller opfylde forældredrømmen. Og hun kan formentlig også hjælpe dig. 

Uddannet læge med mange års erfaring

Læge Charlotte Bech er uddannet læge fra Københavns Universitet, og har siden haft en lang, lægefaglig karriere. Her har hun bl.a. arbejdet som læge for gravide og fødende i Tennessee i USA og inden for intern medicin på Rigshospitalet. Derudover har hun også erfaring som mavetarmkirurg fra Gentofte Amtssygehus. 

Charlotte Bech er autoriseret læge i både Danmark, Norge og USA. Hun kan give dig den nødvendige lægefaglige støtte til at opnå hormonel balance.

Populær kursusleder og foredragsholder

Udover at arbejde indenfor lægeverdenen er hun også en populær foredragsholder og underviser. Hun underviser både læger, Ayurveda-interesserede og kursister, der har brug for at få hormoner i balance, og klargøre kroppen før graviditet med dokumenterede naturlige metoder. 

Dansk ekspert inden for Ayurveda 

Det unikke ved læge Charlotte Bechs konstruktive kritik og støtte er, at hun hjælper dig både som læge og som Ayurveda-ekspert. Læge Charlotte Bech kan give dig konstruktiv kritik af din kost og din livsstil – så din krop kan komme i balance igen. Hun kan hjælpe dig med de små justeringer i kost og livsstil, som gør en stor forskel. 

Ayurveda er et oldgammelt indisk sundhedssystem, som arbejder holistisk med krop, sind og omgivelser. Her kombineres f.eks. kost, livsstil, motion, yoga og Transcendental Meditation for at skabe balance i krop og sind. I kombination med moderne lægevidenskab giver det dig en helhedsstøtte, der omfatter alle aspekter af dine udfordringer.

Læge Charlotte Bech er en internationalt ankerkendt læge og ekspert. I 2017 modtog hun nemlig Panacea International Excellence Award fra den indiske regering i Maharasthra for sin indsats med at udbrede kendskabet til AyurVeda. Ligesom hun har taget en lang række post-graduate studier på området og undervist andre læger i AyurVeda, både i Danmark og internationalt, eksempelvis i Holland, Schweiz og USA.

Få læge Charlotte Bechs konstruktive kritik og støtte

Drømmer du om at blive gravid, men har du svært ved at få det til at lykkes? Eller døjer du med symptomer på overgangsfasen, som tørhed, tunghed, træthed, tristhed og temperaturudsving i hverdagen? Eller har du andre symptomer og gener, fordi du nærmer dig menstruationsophøret? Så kan det hænge sammen med dine hormoner. Og her kan læge Charlotte Bechs konstruktive kritik af din nuværende kost og livsstil – og hendes vejledning og støtte til at foretage små justeringer – gøre en stor forskel. Læge Charlotte Bech kan hjælpe dig til at få det store helikopteroverblik over dit helbred og din hverdag. Hun bruger sin lægefaglige viden suppleret med dokumenterede naturlige metoder til at hjælpe dig med at genoprette balancen i sind og krop. Kontakt læge Charlotte Bech for at komme i gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *