Posted in Hele København

Find din konfirmationskjole hos Bride Fashion

Find din konfirmationskjole hos Bride Fashion Posted on februar 1, 2019Leave a comment

Konfirmationsdagen er helt særlig, og derfor skal påklædningen hertil også være det. Især unge piger vægter kjolevalget til den store dag højt, og konfirmationskjoler findes i mange former, farver og designs. Det handler derfor ofte om at finde den type, der passer til den enkelte, men det kan være utrolig svært at navigere rundt i de mange brands, hvorfor en professionel samarbejdspartner som f.eks. Bride Fashion i Virum kan gøre valget lidt nemmere.

En konfirmationskjole der er nøjagtig som ønsket

Forberedelserne til konfirmationsdagen starter for mange lang tid før, at selve dagen er nær. Alt skal gerne være så unikt og perfekt som muligt, for denne dag har stor betydning og er mindefuld med øjeblikke, der huskes for evigt. Når en ung pige skal vælge sin konfirmationskjole, kan det være svært at beslutte, hvilken der er den rette, men mange har ofte gjort sig nogle overvejelser om, hvordan man ønsker, at det samlede look skal være. Derfor handler det om at finde en konfirmationskjole, der er nøjagtig, som den enkelte konfirmand ønsker, men da dette kan være ekstremt svært, kan det være en god idé at vælge en kjoleforhandler, der har et stort sortiment, så den rette kjole ikke er langt væk.

At finde den rette kjole kan være svært

Mange konfirmander begiver sig ud af at finde deres drømmekjole 4-6 måneder inden, at konfirmationsdagen rammes, og det betyder, at det kan være vanskeligt at fastlægge, både den endelige kjolestil og samtidig størrelsen på kjolen. Hos Bride Fashion i Virum forhandler de et bredt udvalg af konfirmationskjoler, blandt andet et håndplukket udvalg fra forskellige mærker til dem, der ønsker en mere designet kjole. Personalet hos Bride Fashionmener, at den rette hjælp kan være afgørende: ‘Vores personale er super kompetent og kan med garanti hjælpe med at finde en passende kjole. Vi har en hyggelig atmosfære, og du behøver ikke bestille tid for at få hjælp til at finde den rette konfirmationskjole – du kan bare komme forbi!’, udtaler Anne-Kathrine Lauridsen, som er indehaver af butikken Bride Fashion i Virum.

30 års erfaring fra branchen

Bride Fashion har mere end 30 års erfaring med at vejlede og rådgive både brude, konfirmander og pårørerende i deres kjolevalg, så kjoledrømme bliver opfyldt. ‘Vi forsøger altid at tage udgangspunkt i den enkelte konfirmand, så vi sammen finder en optimal løsning, som opfylder alle deres ønsker’, udtaler butikkens indehaver. Og for personalet handler det om, at en konfirmationskjole ikke bare skal sidde flot – den skal samtidig være behagelig og vigtigst af alt skal den enkelte konfirmand have følelsen af at se utrolig smuk ud.

Få svar på de mange tvivlsspørgsmål

Skal kjolen være lang eller kort? Skal den være med eller uden ærmer? Er glitter og glimmer noget, som skal på kjolen? Og hvilke sko, hvilket undertøj og hvilke øvrige accessoires er der brug for? Det er ikke altid nemt at slå fast, hvad der har betydning, og hvad der skal fra- samt tilvælges, og derfor giver det ofte god mening at vælge en professionel kjoleforhandler, der har erfaring med at hjælpe hver enkelt konfirmand godt på vej. Bride Fashion er et eksempel på en sådan virksomhed, der med professionalisme og gode, faglige kompetencer kan vejlede til det rette køb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *