Posted in Hele København

Fløjet fra reden? En guide til dig der skal til at flytte hjemmefra

Fløjet fra reden? En guide til dig der skal til at flytte hjemmefra Posted on august 31, 2020Leave a comment

Gode råd til indretning af lejlighed i storbyen

Dette er sponsoreret indhold

Du har boet hos dine forældre stort set hele dit liv. Du har levet under deres tag, hvilket har betydet at du har skulle leve under deres regler og vilkår. Du har fra barnsben fået sengetider og daglige eller ugentlige pligter og krav at opfylde. Men nu kommer der andre boller på suppen. For er du ved at flytte hjemmefra? Så er magten snart i dine hænder og du får nu dit helt eget sted hvor du selv bestemmer slagets gang. Det kan selvfølgelig være at du flytte sammen med en eller flere andre, men du vil ihvertfald ikke længere have dine forældre til at ånde dig i nakken. Det er en spændende tid fyldt med nyt ansvar og en tid der markerer at du er ved at blive voksen.

At flytte kan være kompliceret

Selvom det er en spændende proces at skulle flytte hjemmefra, vil du opdage at det ikke blot er en dans på roser. Flytteprocessen kan nemlig også være en smule kompliceret. Først og fremmest har du måske været igennem hele den proces der består af at finde en lejlighed, hvilket ikke altid er det nemmeste. Flytter du til en storby vil du opleve at der er mange om buddet, hvilket især er i forbindelse med studiestart. Her kan det være en god ide at overveje hvad du vil bo i. Her flytter størstedelen af ungdommen i lejebolig og bor enten selv eller med andre. Et aspekt af det er budgettet, og der er ofte med SU ikke råd til det helt store. 

Nogen skal også sørge for at male når de flytter ind hvis ikke allerede det er gjort. Bor du i København vil du med en maler København nemt få malet din nye lejlighed. Men når først du er sikret tag over hovedet er det også en god ide at overveje hvad du har til din kommende lejlighed og hvad du mangler. Hvis du flytter sammen med nogen vil i med fordel kunne høre hinanden ad, så i ikke alle går ud og køber en stavblender. Men har du de vigtigste ting til køkken, badeværelse og værelse? Derudover kan det være at du starter på studie og skal have ting hertil som koster. Derfor kan det være en ide at tænke over budget. Hvilke ting mangler du nu og hvilke ting kan vente et par måneder så du ikke bruger alle dine penge på en gang. 

Når alle disse ting er på plads, handler det blot om at flytte ind. Få endelig hjælp af venner og familie, da det kan være dejligt med et par ekstra hænder til at løfte de mange flyttekasser. Næste skridt vil du højst sandsynligt finde spændende selv at gøre. At indrette og finde plads til alle dine ting. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *