Posted in Andet

Forbered dig på sommerens fester

Forbered dig på sommerens fester Posted on maj 12, 2022Leave a comment

Sommeren er snart over os, og med den kommer badeture til stranden, gåture i parkerne og lange sommeraftener. Der er også ofte planlagt enten fødselsdagsfester, havefester eller indflytningsfester i løbet af de varme måneder, for her er rig mulighed for at være udenfor en stor del af tiden. Her er tre idéer til, hvordan du kan forberede dig, så du kan være på forkant og glæde dig til sommeren.

Værtindegave

Forberedelser til middage og fester kræver både meget tid og meget overvejelse. Sørg derfor for at være en god gæst, når du kommer på besøg. Der er ikke én værtindegave der er bedre end andre, men tænk på hvem modtageren er – hvad vil denne person blive gladest for? Desuden er det heller ikke altid værtinden der laver maden længere, så tænk også over hvem modtageren til din værtindegave er. Hvis værten eller værtinden er ferm i et køkken, kan du overveje at give dem køkkentilbehør som værtindegave, for så er du sikker på at du giver dem noget brugbart. Ligegyldigt om du giver blomster og chokolade eller finder en mere personlig værtindegave, så kan du være sikker på at værten eller værtinden bliver taknemmelige for, at du har taget dig tid til at tage lidt med til dem.  

Hav styr på garderoben

Vejret i Danmark er ikke altid til at stole på, og det kan derfor være svært at vide, hvilket tøj og sko man skal tage på. Regn derfor med at vejret kan nå at skifte mange gange, og hav tøj klar til alt slags vejr. Hav lange sommerkjoler, tykke bluser og et par flotte sneakers klar til at du kan smide dem i tasken, så er du næsten sikret imod en kølig overraskelse. Man kan have strømpebukser på under lange, flotte sommerkjoler, og en cardigan til over skuldrene hvis det bliver køligt, og ligeledes giver et par lukkede sko mere varme end et par sandaler. Hvis du allerede nu tænker over at være godt dækket ind med tøj, ender du ikke med at skulle købe en masse varmt tøj i sidste øjeblik.

Hold selv en fest

Hvis du slet ikke kan få nok af sommerens fester, kan du overveje selv at holde en. Find på et tema, og inviter de venner og veninder, du selv har været til fest hos. Alt efter størrelsen af festen, kan du tænke over om I skal grille, lave selskabslege eller blot nyde vin til langt ud på natten. Din omgangskreds bliver glad for at blive inviteret, og du får mulighed for at holde netop den fest, du har drømt om.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.