Posted in Amager Andet

Giv din koncert et gastronomisk touch

Giv din koncert et gastronomisk touch Posted on oktober 26, 2019Leave a comment

At gå til koncert kan som sådan være dyrt nok i sig selv. Billetterne er dyre, drikkevarerne er dyre og mad koster også penge. Det ses ofte at det er sidstnævnte, der bliver sparret på. Mange vælger noget nemt, og selvom fastfood kan være lækkert, bliver det bare aldrig nogen særlig stor gastronomisk oplevelse. En god middag kan være den helt rigtige start på en god koncert, og det kan derfor være en skam at fravælge den.

Fuldend din koncertoplevelse

Men hvorfor gå på kompromis, når du kan få bedre mad til stort set de samme penge? Hos Danhostel Copenhagen Amager har de lavet et tilbud, en koncertpakke, hvor du, for blot 350 kr. får en velanrettet buffet med tilhørende øl, sodavand og vin ad libitum under middagen. Tilmed får du bustransport til Royal Arena en time før koncertstart. Bestiller du denne pakke, undgår du den stress og jag, der kan opstå, når man skal til koncert, hvor maden kan ende med at blive en ting, der bare skal overstås. I stedet er det planlagt, hvad du skal, og du skal ikke røre en finger. Du skal såmænd blot nyde den gode mad og glæde dig til koncerten, der venter rundt om hjørnet.

Økologi og lokale råvarer

Den velanrettede buffet består af veltilberedt kød, forskellige slags salater og tilbehør valgt efter sæsonens råvarer. Sagt med andre ord, er der noget for enhver smag. Hos Danhostel Copenhagen Amager går de op i økologi, og som en del i deres bestræbelse på at efterleve verdensmålene, forsøger de så vidt muligt at handle alle deres råvarer lokalt. Alt sammen til fordel for dig som gæst. Du får en gastronomisk oplevelse, hvor dine råvarer er udvalgt med omhu, og din mad bliver lavet af friske råvarer, der passer til årstiden. Maden er tilberedt af uddannet og kompetent personale, der har sans for sammensætning af råvarer, og som har øje for at lade de tilgængelige råvarer bestemme, hvad der skal serveres.  

Tag glad og mæt til koncert

Når du har fået fyldt maven godt med buffetens lækkerier, er det blot at sætte sig i bussen og lade sig transportere den korte vej til Royal Arena, hvor din aften kan fortsætte, og du forhåbentlig får en oplevelse ud over det sædvanlige. Bor du et stykke fra koncertstedet, og har du besluttet at den her koncert skal have hele armen, kan du med lethed booke en overnatning hos Danhostel Copenhagen. Så kan du nemt og hurtigt komme hjem i seng, og igen bliver du fri af at skulle tage stilling. Bor du tæt på, kan du selvfølgelig bare vælge koncertpakken og tage hjem og sove i egen seng, når koncerten er slut. Overnatningen er helt uafhængig af koncertpakken, og er blot et tilbud til dem, der kunne have brug for et sted at sove.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *