Posted in Andet Hele København København K Nordhavn Nørrebro Østerbro Restauranter Vesterbro

Gode spisesteder at besøge i København

Gode spisesteder at besøge i København Posted on august 19, 2020Leave a comment

Spisesteder i København Wolt rabatkode

København rummer langt mere end Tivoli, den lille havfrue og Christiania. Hovedstaden er nemlig også hjemsted for et kæmpe antal gode spisesteder, hvor man uanset ens budget kan få noget godt at spise, hvis man nu ikke skulle have lyst til at lave mad en fredag aften. Uanset om du planlægger et besøg til København eller blot leder efter et godt sted i København til dig og din date, så bør du læse videre her. For her får du nemlig 5 gode bud på nogle gode spisesteder i København, som du absolut bør slå vejen forbi.

1. Nimb – Den perfekte brunch

Dette verdenskendte hotel og spisested ligger lige klods op ad Tivoli, og er nok mest kendt for deres aftenmenu. Ikke desto mindre bør du ikke snyde dig selv for at opleve deres brunch menu, der dog desværre kun serveres i weekenden. Når dette så er sagt, så får du rigtigt meget for pengene med den nærmest overdådige buffet hos Nimb, der serveres som tallerkenanretning direkte til jeres bord. Så hvorfor ikke slappe af med en god brunch inden det går løs i Tivoli sammen med børnene bagefter.  

2. Restaurant Schønnemann – traditionelt dansk smørrebrød i verdensklasse

Hvis I til gengæld vælger at springe brunchen over til fordel for frokosten, så vil den kendte danske frokost restaurant Schønnemann være det absolut oplagte valg. På dette traditionsrige danske spisested kan du nemlig i hyggelige omgivelser finde alle favoritterne indenfor det danske højbelagte smørrebrød. Uanset om du er på udkig efter et autentisk Stjerneskud eller Dyrlægens natmad, så finder du nemlig dette i overmål hos Restaurant Schønnemann – alt sammen serveret med en god snaps og en koldt skummende fadøl. 

3. Østerbros Originale Burgerbar

Når sulten begynder at melde sig sidst på eftermiddagen, så anbefales det på det varmeste at du og familien lægger vejen forbi Østerbros Originale Burgerbar, der ligger et stenkast fra den altid hyggelige Fælledpark. Her vil du nemlig kunne finde et godt udvalg af velsmagende burgere, hvor der kun anvendes økologisk oksekød fra fritgående køer. Derudover kan du på denne hyggelige burgerbar også vælge mellem 3 slags burgerboller – nemlig lys, mørk eller så selvfølgelig en klassisk fransk briochebolle.

4. Balderdash – de bedste cocktails i den indre by

Hvis du og din date kommer godt ud af det med hinanden, så burde i bestemt fortsætte aftenens kemi med en cocktail hos Balderdash, der ligger få meter fra Strøget i den indre by. I denne dunkle og intime bar finder man nemlig et af hovedstadens bedste udvalg af fremragende cocktails fra de klassiske longdrinks som Gin & Tonic til de mere eksotiske cocktails, såsom en Chilcano fra Peru.

5. Bestil takeaway 

Selvom det teknisk set ikke er et spisested, så fortjener den københavnske takeaway alligevel en plads på denne liste. På hjemmesider såsom Wolt.dk kan du nemlig få alt det hovedstaden har at byde på leveret direkte til hoveddøren. Og med en Wolt rabatkode, så vil du oven I købet kunne spare nogle kroner og ører på samme tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *