Posted in Andet

Gode tips til onlinedating

Gode tips til onlinedating Posted on februar 8, 2021Leave a comment

Onlinedating er blevet utroligt populært, og derfor er der også kommet utroligt mange forskellige datingsider, der tilrettelægger for forskellige behov. Her kan du få nogle gode tips, hvis du skal ud på datingmarkedet online.

Gå ind i dating med klare forventninger

Forventninger er en af de vigtigste tingene du skal fokusere på, når du skal ind på datingmarkedet online. Der er nemlig utroligt mange aspekter ved dating, der handler om netop forventninger. Der er forventninger til hvad man skal gøre, hvordan man skal opføre sig, og ikke mindst – hvad et forhold eller bekendtskab kan blive til.

Hvis du allerede ved, at du er på jagt efter et mindre seriøst og mere overfladisk forhold, eller måske til og med en ven, så er det en god ide at kommunikere ud dette fra start, så du ikke ender op med at såre nogens følelser undervejs. Selv om det kan føles meget sårbart, er det på samme måde også en god ide at kommunikere ud, hvis man er på jagt efter et seriøst forhold, eller måske til og med en livspartner.

Dating til forskellige præferencer

Alle har forskellige præferencer, når det kommer til dating og jagten på en potentiel partner. Derfor er det heller ikke så mærkeligt, at der er dukket op datingsites, der tilrettelægger for netop dette. Du kan finde baltisk dating, hvis du kan lide baltiske kvinder, eller du kan finde datingsider der er specielt egnet for at finde partnere der søger polyamourøse forhold, eller monogame forhold. Det er helt op til dig og dine præferencer.

Det er også helt ok at have forskellige fysiske præferencer, men det kan være en god ide at være lidt åben, og ikke udelukkende dømme mennesker man møder online ud fra deres profilbillede eller profiltekst. Der er som regel mere bagved, og det er ikke alle mennesker, der kan formulere sig sømløst gennem billede og skrift.

Husk at der er mennesker bagved skærmen

Når man dater online, er det en meget vigtig ting man skal huske på. Nemlig, at der sidder mennesker på den anden side af skærmen. Det vil sige, at man hurtigt kan blive lidt kynisk, når man dater online. Det er nemt at havne i en faldgrube, hvor man behandler mennesker med mindre respekt, end man ville gøre, hvis det var nogen man havde mødt i mellemtiden.

Det er også en mulighed at afslutte forhold på en mere anonym måde, eller måske ikke i det hele taget, når man dater online, ved bare at lade være med at svare på beskeder. Det er det, man kalder for ghosting. Det er en praksis som ikke er superpopulær online, fordi det kan være meget sårende at stå i positionen som den, der er blevet ghostet.

Det er god online datingspraksis at være ærlig, kommunikere tydeligt, og give besked på en respektfuld måde, hvis man finder ud af, at det ikke er noget for en, eller man gerne vil afslutte et forhold eller et bekendtskab. Så kan man også date videre med god samvittighed.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *