Posted in Blandet

Gratis sikkerhedstjek I København

Gratis sikkerhedstjek I København Posted on september 24, 2020Leave a comment

Har du fået et gratis sikkerhedstjek i København?

Hvis man ikke har fået lavet et gratis sikkerhedstjek, er det på tide at man gør det. Især i København er der stadig mange indbrud med hele 1607 indbrud i 2019.

Det er vigtigt at du følger med udviklingen, da sikringsbranchen udvikler sig hele tiden. Dette stiller store krav til de forskellige låsesmede, og der er f.eks. PB Låse & Service eksperter.
Med hjælp fra en låsesmed kan du holde indbrudstyvene væk. Jo sværere og længere tid det tager for tyven at komme ind, jo hurtigere opgiver de og går væk igen.

Hvorfor først få lavet et sikkerhedstjek når tyven har været der?

I dag må vi konstatere at sikkerheden i de fleste hjem er for dårlig. Behovet for at man får en bedre overvågning er i dag stigende og desværre stoler danskere stadig på deres gamle normale låsesystemer. F.eks. er en kædelås på en havelåge og normale hasper er ikke nok for en ordentlig sikkerhed i hjemmet. Så hvad med at få lavet et gratis sikkerhedstjek, inden det er for sent?

Det er desuden et normalt problem, at flere boliger er udstyret med gamle låse, som er slidte og derfor lette at bryde op. ​
PB Låse & Sikring anbefaler at udskifte låse og tilbehør hvert tiende år, da de får en masse slid. Når du skifter låse og tilbehør får du også et overblik over hvem der har adgang til din bolig. Det kan være svært at holde styr på hvem der har kopier af ens nøgler, og hvor mange der er i omløb.

Kontakt PB Låse & Sikring hvis du har spørgsmål omkring din boligs sikkerhed, eller at du gerne vil have at de kigger forbi dig til et gratis sikkerhedstjek

Indbrudstyvene er i dag eksperter i at komme ind i boliger, og låsesmede er eksperter i at forhindre det.
Så kontakt dem på 31313515 og de kan være hos dig hurtigst muligt og forhindre dig i at det værste vil ske.

Har du brug for en låsesmed, så tjek vores Låsesmed KøbenhavnLåsesmed Frederiksberg, eller alle vores andre steder i Storkøbehavn og Nordsjælland.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *