Posted in Andet Blandet

Hormoner i balance er vigtigt for et indre og ydre velvære

Hormoner i balance er vigtigt for et indre og ydre velvære Posted on marts 23, 2021Leave a comment

hormoner

Overgangsalderen er noget, alle kvinder skal igennem. Det er sandsynligvis også noget, langt de fleste kvinder frygter. Den er nemlig forbundet med hedeture, ubehag, træthed og til tider hovedpine. Men hvad hvis der fandtes en kur mod overgangsalder? En kur som fik dine hormoner i balance. Det gør der nu! Og du kan læse mere om den lige her.

Hormonel balance er en vigtig del af vores ve og vel. Når vores hormoner er i balance, er vi mere oplagte og friske, vores hud er flottere, og vores humør er højere og mere stabilt.

Hvornår er vores hormoner i ubalance?

Hormonel ubalance ses typisk hos kvinder i overgangsalderen. Overgangsalderen, eller den såkaldte overgangsfase, starter allerede ved de 35 år og fortsætter til de 60 år. I disse år sker der hormonelle forandringer i især niveauet af østrogen og progesteron.

Hvis dine hormoner er i ubalance, vil du blandt andet kunne opleve:

  • Tør hud
  • Kraftigere menstruationsblødninger
  • Mere appelsinhud
  • Hedeture og temperaturudsving
  • Tristhed og irritabilitet
  • Øget træthed, søvnproblemer og hovedpine
  • Hukommelsesbesvær og nedsat koncentrationsevne

Det er ikke just ting, du generelt vil forbinde med et godt liv og helbred. Den gode nyhed er, at der er råd for det, så du ikke skal lade dig begrænse, men kan opnå, at dine hormoner er i balance.

Book et onlineforløb, og få hormoner i balance

Hormonal balance kan opnås ved hjælp af blandt andet kost og næring samt valg og fravalg af ting, vi smører på vores krop. Dette, og meget mere, taler læge, foredragsholder og kursusleder, Charlotte Bech, om i sit onlineforløb kaldet ”Hormoner i balance”.

Forløbet handler om, hvilke muligheder der er for at forlænge de gode år, og hvordan du opnår hormoner i balance uden hjælp fra kunstig kemi eller hormonbehandling.

Forringet livskvalitet

Et onlineforløb om hormonel balance kan hjælpe dig til at få mere frihed i hverdagen. Når vores hormoner er i ubalance, bliver vi begrænsede i vores gøren, væren og kunnen. Vores lave energiniveau, triste sind og fysiske ubehag betyder, at vi gør færre af de ting, vi gerne vil. Simpelthen fordi vi enten ikke har energi eller mentalt overskud til at gøre det.

Vores knogler mister også kalk med tiden, og derfor er der større risiko for skader i forbindelse med sport eller fysisk aktivitet. Alt dette begrænser os, og derfor taler alt for, at vi aktivt gør noget for at blive uafhængige af vores kønshormoner – præcis som vi var, da vi var børn.

Få friheden tilbage med hormoner i balance

Du vil hurtigt opleve, at du får mere energi, sundere krop og større livsglæde, når dine hormoner er i balance. Når vi er triste og umotiverede, er der mindre, der giver glæde, og vi er langt mere sårbare over for vores omgivelser.

Et onlineforløb kan give dig mere frihed til at gøre det, du har lyst til. Og selvom det ikke garanterer evig ungdom, giver det dig redskaber til, hvordan du kan tage styring på dit eget liv igen. Slip fri af overgangsalderens jerngreb gennem hormonel balance. Tilmeld dig forløbet online.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *