Posted in Inspiration

Hvad er mine alternative muligheder?

Hvad er mine alternative muligheder? Posted on marts 8, 2019Leave a comment

Hvis man er nået dertil, hvor man ikke længere har en stærk tro på, at lægens råd kan gøre den nødvendige forskel, så kigger man sikkert på alternative behandlingsformer. Først og fremmest handler det selvfølgelig om, at man selv skal tro på, at det kan virke.

Den berømte placeboeffekt er naturligvis meget effektiv, og man skal ikke underkende, at den har fået mange mennesker til at få en større livskvalitet. Alternativ behandling er dog ikke udelukkende forbundet med placebo, for faktisk går mange af tingene ind og gør nogle ting ved kroppen rent fysisk.

Cannabis som medicin er en af de lidt mere alternative ting, som dog alligevel ikke er så alternativt, når man lige kigger lidt ekstra på det. Der er tale om olie, som kommer fra den berømte cannabisplante, som bekendt også bruges til at lave hash, der er et ulovligt rusmiddel.

Cannabisolien til medicinsk brug er dog langtfra det samme. Her er der tale om testet medicin, som kan stimulere kroppen på en positiv måde. Det gælder i forbindelse med mange forskellige lidelser, som man måske ikke kan komme helt af med.

Akupunktur

Nåle som behandling er enormt populært og også meget anerkendt i mange lande. Det gælder også herhjemme, hvor vi har en række klassiske akupunktører, ligesom vi har nogle af de mere alternative. Sidstnævnte arbejder ofte med øreakupunktur eller andre ting, som nogle finder lidt mystiske.

De klassiske akupunktører arbejder typisk ud fra kinesisk akupunktur, hvor man går ind og sætter nåle i muskelgrupper, som så får blodet til at arbejde. Det er egentlig lidt det samme som massage, men brugen af nåle får det bare til at lyde mere alternativt.

Omlægning af kost

Selvom omlægning af kosten ikke er decideret alternativt, så kan det blive det, hvis man tager det hele et skridt videre. For nogle virker det rigtig godt, at man skærer alt kød fra og måske udelukkende begynder at spise plantebaseret. For andre handler det mere om, at der skal flere kulhydrater indenbords, fordi energien i hverdagen ikke er høj nok.

Nogle vælger også at foretage en undersøgelse af deres egen krop. Denne undersøgelse kan sommetider bruges til at forstå, hvad man har brug for, og hvad der faktisk ikke er ret godt for en. Ellers kan man lave en mere generel test, så man får noget viden om, hvad kroppen typisk vil have brug for.

Omlægger man sin kost, er det klogt ikke at gøre det i blinde, og man bør have en ekspert med på råd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *