Posted in Hele København

Hvor meget skal dit nye arbejde i København fylde?

Hvor meget skal dit nye arbejde i København fylde? Posted on september 5, 2019Leave a comment

Føler du at dit liv er kommet til et sted, hvor du søger nye udfordringer? Er du måske gået i stå på dit nuværende arbejde eller har du har du været jobsøgende i en periode? I så fald er der adskillige overvejelser du skal gøre dig, før du søger nyt arbejde.

Hvor mange timer vil du arbejde?

Er du studerende eller er du engageret i diverse projekter ved siden af dit arbejde, skal du overveje at søge et studiejob eller deltidsjob i København. Med et deltidsjob i København har du en kortere arbejdsuge, hvilket giver dig tid til studiet eller frihed til at engagere dig i projekter, ved siden af dit arbejde. Men har du hverken studie eller projekter som fylder meget i din arbejdsuge, vil det være en god idé at søge et almindeligt fuldtids arbejde. Sørg derfor at få styr på din prioritering af projekter, familie, og studie, så du ved hvor mange timer om ugen du ønsker at bruge på dit næste arbejde.

Have styr på formalia

Når du søger nyt job, er det vigtigt at du har et ordentlig CV og en ordentlig ansøgning. Når din fremtidige chef går i gang med at læse ansøgningerne til dit fremtidige job, vil hun/han i første omgang frasortere alle de ansøgninger som ikke har et ordentlig layout. Det er derfor vigtigt, at dit CV og din ansøgning fremstår knivskarpt. Et CV er et overblik over al den joberfaring og uddannelse du har erhvervet dig, og den skal være simpel, overskuelig og nem at skimme over. En ansøgning sender du sammen med dit CV, hvori der står hvad din motivation for at søge jobbet er, samt hvad der lige præcis gør dig til den optimale medarbejdere. Er du i tvivl om hvordan et CV og en flot ansøgning kan se ud, giver en hurtig google-søgning dig en kladde, som du kan følge skridt for skridt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *