Posted in Blandet

Hvorfor skal jeg vælge et samlelån?

Hvorfor skal jeg vælge et samlelån? Posted on september 3, 2020Leave a comment

Et samlelån kan være redningen for dig, der har mange små lån med dyre renter og gebyrer som du slet ikke kan overskue. Her kan du læse mere om, hvorfor samlelån kan være den perfekte løsning for dig, hvordan du kan spare penge med samlelån og få bedre overblik over din økonomi.

Hvad er samlelån?

Et samlelån er et lån der samler alle dine små lån i et større lån, som du bedre kan overskue. Med et samlelån, så slipper du for alle de dyre renter og gebyrer, der påløber de små lån. Det kan nemlig være dyrt at tage små kviklån og forbrugslån, og hvis man stadig betaler på gamle lån, så er det gerne på nogle helt andre vilkår, end du ville få lån på i dag. Derfor er der også mange der betaler ned på unødvendigt dyre lån, som de ikke kan indfri. de situationer, er samlelån den perfekte løsning.

Samlelån kan også spare dig for en masse penge, fordi du slipper for alle de dyre renter og gebyrer – du skal kun forholde dig til et lån, og det er samlelånet. Derfor kan et samlelån også føre til, at man får langt bedre overblik over sin privatøkonomi. Det kan nemlig hurtigt blive enormt stressende, at skulle forholde sig til flere dyre regninger og gebyrer hver måned. Derfor er det en god ide at sørge for at få et samlelån, så du kun skal forholde dig til èn regning. Det er med andre ord meget nemmere at vide, præcis hvad du har for månedlige udgifter, når du ikke forholder dig mange forskellige gældsposter.

Det er heller ikke noen hemmelighed at de små kviklån, kan blive ekstremt dyre, hvis man ikke overholder betalingsfrister. Det er endnu en grund til, at få et større og billigere lån. Et samlelån er nemlig som regel meget billigere end de små lån, og derfor sparer du samlet set en hel del penge på, at omlægge dine lån på den måde. En anden fordel, er at banken eller lånestedet der udsteder dit samlelån, indfrier dine små lån, så du slipper for de dyre, løbende udgifter.

Nye regler for lån gør onlinelån gunstigere

Der er samtidigt også kommet nye regler der gør onlinelån gunstigere, end de var for få år siden. Der er kommet reguleringer der gør, at man ikke skal låne penge ud til personer, der risikerer at sætte sig selv i en sårbar økonomisk situation, ved at låne penge online.

I henhold til kreditaftaleloven, har man du nu også en fortrydelsesret på 14 dage, hvis man fortryder sit lån og gerne vil indfri det med det samme og ophæve aftalen. Det er rart at vide, hvis du skulle fortryde den låneaftale du har lavet.

Der er nu også et loft på, hvor meget et lån må fylde i renter og gebyrer, ud over lånebeløbet i sig selv. Det er med andre ord, nogle lidt andre vilkår for lån online i dag, end det var for få år siden, da du måske tog dine små lån. Det kan du rette op i ved at tage et samlelån. Du sparer penge og får bedre overblik over din økonomi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *