Posted in Shopping

Københavnerne vil have de nyeste mobiler og gældsætter sig gerne

Københavnerne vil have de nyeste mobiler og gældsætter sig gerne Posted on juni 9, 2020Leave a comment

Sponsoreret

Københavnerne vil meget gerne være med på beatet, når det gælder den nyeste elektronik og diverse trends. Det gør sig også gældende i forhold til mobiler.

Hos mange af mobil- og elektronikforhandlerne beretter de om, at især københavnerne køber mange mobiler på afbetaling. Denne tendens – og en række andre tendenser – vil være omdrejningspunktet for denne artikel. Måske kan du ved at læse artiklen også blive afklaret omkring, om det overhovedet kan betale sig at købe en mobil på kredit.

De nyeste mobiler koster kassen – og derfor er afbetaling populært

De allernyeste smartphones på markedet koster en mindre formue.

Tag f.eks. den populære iPhone 11 Pro, som står til omkring 9.000 kr. for 64 GB og 10.000 kr. for 256 GB. Det er penge, som man kan få meget svært ved at finde i budgettet, medmindre man har sparet op eller har en høj indtægt. Skal man i dette tilfælde have fingrene i det nyeste og hotteste inden for smartphones, så skal man investere 9.000-10.000 kr.

Da priserne på de nyeste mobiler er så høje, som de nu engang er, så vælger mange at benytte sig af afbetaling. Hos L’EASY kan man finde førnævnte iPhone 11 Pro til 328 kr. pr. måned for 64 GB og 378 kr. pr. måned for 256 GB. Det er vel at bemærke et beløb, du skal betale hver måned i flere år. Det vil typisk give et samlet kreditbeløb, der er langt højere end produktets egentlige værdi.

En af udfordringerne ved at købe mobiler og anden elektronik på afbetaling er, at man gældsætter sig i mange år og kommer til at betale renter og gebyrer. Med en løbetid på f.eks. 36 måneder, så vil din mobil være outdated, inden du bliver gældfri.

Apples iPhones er en stor succes i det københavnske

Som københavner har man en naturlig interesse i at være trendy og have udstyret i orden. Derfor giver man gerne lidt ekstra penge for at få en mobil fra et populært mærke som Apple. Apples smartphones er ikke nødvendigvis bedre end andre, men at eje en iPhone kan være forbundet med en vis status.

De folkekære iPhones forhandles i utallige butikker i København. Du kan f.eks. få fingrene i den nyeste iPhone i en af følgende fysiske butikker:

  • Humac
  • Elgiganten
  • Power
  • YouSee
  • Blue City (brugt elektronik)

Der findes helt sikkert også en Apple forhandler nær dig.

De fleste københavnere har adgang til kreditkøb af mobiler

Ligesom når man skal optage et lån, så skal man også godkendes til at købe mobiler på afbetaling. Der er nemlig tale om en kreditydelse, hvorfor en kreditvurdering er påkrævet. Kredityderne skal følge en lang række strenge krav, så du skal forvente at blive vurderet på forskellige parametre.

For at købe en mobil på faktura skal du være fyldt 18 år. Hos enkelte forhandlere – f.eks. hos L’EASY – skal du være fyldt 21 år.

Det er også et krav, at du har en sund økonomi og ikke er noteret i RKI for nogen forhold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *