Posted in Amager København K Nordhavn Østerbro Restauranter

Sunde, flotte og lækre poke bowls

Sunde, flotte og lækre poke bowls Posted on januar 11, 2021Leave a comment

Måske er du allerede stødt på den skønne og farverige sammensætning af udvalgte råvarer, som anrettes side om side i en stor skål. Hvis ikke er det på tide at stifte bekendtskab med poke bowlen, som er blevet en ny favorit blandt mange danskere. De råvarer, der blandes i poke bowlen, gør, at det bliver en lækker blanding mellem salat og sushi. Det er en sund ret, hvor du både får dit behov for både protein, mættet fedt og kulhydrat.

Se her hvordan du finder byens bedste poke bowl

Hvor skal du købe den?

Klik på dette link for at finde frem til byens bedste poke bowl. Når du skal købe poke bowls, er det vigtigt, at få den fra et godt sted hvor kvaliteten af råvarerne er i top. Det er nemlig en ret, hvor de forskellige råvarer er meget “blottede” og man kan med det samme smage, hvis de udvalgte varer ikke er i god kvalitet eller er tilberedt ordentligt. Dette gælder særligt også i forbindelse med at spise rå fisk, som ofte indgår som et vigtigt element i en poke bowl. Desuden er byen bedste poke bowl også den bedste, fordi det er den flotteste. Det handler om at gøre retten smuk og appetitlig med farver, der lyser op.

Mere information om poke bowlen

Den lækre ret stammer fra Hawaii, men er udbredt i rigtig mange steder i verden. Særligt indenfor de seneste par år har retten også vundet stort indpas i København. Som navnet indikerer, serveres salaten altid i en skål. De proteinkilder, som bruges i retten, er ofte fisk, særligt rå tun, rå laks eller rejer. Derfor associeres der til sushi. Men poke bowls laves ligeledes med tofu, and eller endda kylling og oksekød som proteinkilde. Udover den valgte kødtype er der så fire-fem andre elementer i skålen.

Noget for enhver smag

Der er ofte edamamebønner, tang, gulerod og masser af avokado som et cremet element. Ofte er der ris i bowlen som et grundelement. Forskellige dressinger tilføjes også. Poke bowls kan, som man kan fornemme her, sammensættes på mange forskellige måder. Det er i rettens natur, at man selv skal mixe og matche. De udvalgte råvare blandes ikke sammen men ligger side om side i skålen.

Bestil byens bedste poke bowl online

På hjemmesiden kan du nemt bestille byens bedste poke bowl. Både til at blive hentet i en af de mange restauranter eller til levering. Mange firmaer bruger det som frokost, når der skal holdes større møder. De dejlige bowler er også et godt bud på noget, man hurtigt kan gå ned og hente sammen med vennerne, hvis man ikke selv gider at lave mad, men stadig gerne vil have noget sundt og friskt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *