Posted in Blandet Inspiration

Lækre reoler til københavnerlejligheden

Lækre reoler til københavnerlejligheden Posted on oktober 14, 2020Leave a comment

Hvad kan reoler bruges til? Det første du tænker på er nok opbevaring, som i bogreol, sko reol, Tv-reol, reolsystemer, eller væghængte reoler, vi kan blive ved.

Men det er nok de færreste der forbinder reoler med lækker indirekte belysning. Men specielt væghængte reoler giver dig muligheden for lave en indirekte belysning der skaber præcise den stemning du ønsker i dit hjem, samtidigt med at du udnytter pladsen optimalt.

Indirekte belysning er når man skjuler selve lyskilden, men spreder lyset ved at oplyse væggen, loftet eller gulvet. Denne måde at oplyse på giver en ensartet belysning der ikke blænder eller kaster uønskede skygger. Det skaber en behagelig atmosfære og en følelse af at rummet er større end det egentlig er.
Hvordan laver du så indirekte belysning med en reol? Ramwerk har skabt et reolsystem der også inkludere væghængte reoler, Væg reolerne er perfekte til formålet.

Du kan bruge flere forskellige lyskilder med den nemmeste er er nok LED lys i baner, det er nemt at installere og er billigt i drift.

Et godt eksempel på hvordan du skaber den perfekte indirekte belysning er et køkken. De fleste køkkener har overskabe over selve køkkenbordet, som for det meste ikke går helt op til loftet, men har et mellemrum mellem toppen af skabene og loftet, og det er det mellemrum der giver dig muligheden for at lave indirekte belysning.

Du starter med at lægge en bane LED lys på toppen af overskabene, vær omhyggelig med at justere det, så loftet oplyses jævnt ud fra væggen.
Du vil opleve at lyset ikke kan dække hele loftet, så du vil have brug for at have noget lys fra den modsatte side også.

Men man har som regel ikke meget plads i et køkken og det er de færreste køkkener hvor der er plads til gulv til loft skabe på mere end en af væggene, så her kommer Ramwerk væg reoler kommer i spil.

Reolerne får i moduler som kan sættes sammen og nemt hænges op på væggen. Du skal hænge reolerne så toppen er i samme højde som overskabene over køkkenbordet.

Du kan før du køber reolmodulerne prøve dig frem ved at holde LED lyse op i samme højde som skabende for at se hvor mange moduler du har brug for og hvor de skal hænge. Du kan eventuelt gå ind på Ramwerks online designer, her kan du prøve dine ideer af i 3d.

Med et reolsystem fra Ramwerk.dk kan du udover at lave væghængte reoler også lave reoler der står på gulvet på en sokkel. Til reol modulerne fås både hylder, skuffer og låger, som alle passer sammen, så der er næsten et uendeligt antal kombinationsmuligheder.

Du kan vælge mellem mange forskellige farver og med det tidløse design passer Ramwerks reoler ind i næsten ethvert hjem. Alt er produceret i Danmark, dette gør at du altid får den samme høje kvalitet og kan få leveret det du bestiller få dage efter du har afgivet din ordre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *