Posted in Blandet

Lænestole til seniorer

Lænestole til seniorer Posted on oktober 1, 2020Leave a comment

Sponsoreret annonce

Når du har brug for et lille puf i hverdagen, kan du få hjælp fra en lænestol fra livetsomsenior. På den specialiserede shop finder du de bedste mærker, det bedste udvalg og den bedste kvalitet.

En lænestol fra livetsomsenior fremstår smuk og elegant i dit hjem. Samtidig fungerer den som et hjælpemiddel, som styrker dit helbred og din trivsel.

Det lille puf

Med alderen oplever de fleste, at benene begynder at svigte, og du har sikkert set en ven eller et familiemedlem blot sætte sig tungt i en stol og blive gammel. Hvis du vælger, at din otiumstol skal have sædeløft, får du helt automatisk en hjælp til at undgå den situation. En elektrisk mekanisme læner stolen let forover og løfter sædet, så du lettere kommer op at stå. Det er et lille puf med stor betydning.

Lænestolens fordele

Din lænestol med sædeløft fra livetsomsenior giver dig umiddelbart en række fordele:

  • Du rejser dig sikrere
  • Du rejser dig lettere
  • Du rejser dig oftere
  • Du gemmer kræfterne

Rejs dig sikkert

Du styrer helt selv dit lille puf i hverdagen. Du trykker ganske enkelt på en knap på stolens betjeningspanel, og sædet begynder at hjælpe dig op.
Så længe du holder knappen nede, fortsætter løftefunktionen. Hvis du slipper, standser den. Hvis du bliver utryg ved din egen balance, kan du blot stille og roligt køre sædet tilbage i normal position. På nogle af modellerne løftes hele stolen, så armlænene følger med op. Det kan give en følelse af ekstra sikkerhed og tryghed.

Rejs dig med lethed

En seniorstol fra livetsomsenior hjælper dig til at rejse dig med lethed. Netop funktionen ’at rejse dig’ kræver rigtig mange kræfter og koordinering af mange muskler. Med elektrisk sædeløft bliver det meget lettere – og det er stadig dig selv, som bestemmer, hvornår du vil stå.

Rejs dig ofte

Det er godt for dit helbred at rejse dig op ofte. Det skyldes flere ting.
For det første er det ganske enkelt godt for dit kredsløb at stå og gå blot en smule hver dag. Hvis du har vanskeligt ved at rejse dig, bliver du måske siddende i situationer, hvor du egentlig gerne ville rejse dig op.
F.eks. når du tager imod gæster. På den måde bliver din otiumstol ikke blot en komfortabel hvileplads, hvor du synker sammen. Det lille puf hjælper dig med at være mere aktiv.

Spar på kræfterne

Det lyder måske ikke så sundt at spare på kræfterne. Men når du får elektrisk hjælp til at rejse dig op, kan du gemme dine kræfter til ting, som giver mening for dig. Du kan selv hente ting, som du ellers ville bede om hjælp til. Og det oplever de fleste som en forbedring i hverdagen.
Kig på otiumstolene fra livetsomsenior og se de mange forskellige muligheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *