Posted in Andet

Maksimer dine besparelser: Sådan kan en VPN spare dig penge online

Maksimer dine besparelser: Sådan kan en VPN spare dig penge online Posted on december 27, 2020Leave a comment

Selvom det er hyggeligt at gå gennem indkøbscentre eller tage på shopping i byens gader, så viser tendensen, at vi gør meget mindre af den slags nu til dags og i stigende grad griber til vores enheder, når vi vil shoppe.

I 2019 overhalede online shopping traditionel detailhandel for første gang i historien, og vores præference for digital browsing er ikke gået ned i fart siden da. I 2020 forventes markedet faktisk at ramme 4 billioner dollars.

Fordi vi bruger så meget tid og mange penge online i disse dage, er det kun fornuftigt at maksimere vores besparelser, hvor det er muligt.

Er du en af ​​de kunder, der altid er på udkig efter rabatkoder eller de hotteste Groupon-tilbud? Vidste du, at der er andre måder at spare online, uden du behøver at anstrenge dig?

I dagens artikel skriver vi om, hvordan et virtuelt privat netværk (VPN) kan spare dig penge online.

Uanset om du vil sende blomster til din bedstemor i udlandet, vælge det perfekte hotel til din næste ferie eller låse op for gratis indhold af høj kvalitet, så er en VPN et utroligt godt værktøj, hvis du gerne vil spare penge.

Brug din VPN og spar stort på rejser

Selvom mange af os på det sidste har oplevet, at vi har været mere begrænsede til vores egne hjemlande, end vi har været i de sidste 50 år, så vil turisme og rejser uden tvivl vende tilbage på et tidspunkt. Allerede i år har vi set nogen rejseaktivitet til og fra populære rejsedestinationer som bl.a. Spanien, men vi glæder os til, at vi snart er tilbage til normalen.

Og når det sker, så har vi alle brug for en velfortjent ferie! Og helst til en billig ferie, da pandemien også har haft sine økonomiske konsekvenser! Og det er netop derfor, at du bør overveje at downloade en VPN. Rejsetilbud og de priser, der vises for hoteller, biludlejning, fly og mere, bestemmes nemlig efter placeringen af din IP-adresse.

Så hvis du fx undersøger hoteller i Belize, men hjemmesiden kan regne ud, at du er i USA, modtager du priser i USD. Det betyder også, at du får præsenteret priser, der potentielt er højere, end hvad en lokal i Belize ville se.

Hvis du vil komme ud over priser, som er fastlåst af din lokale placering, og i stedet nyde godt af de ”lokale internet”, skal du bare tænde din VPN og oprette forbindelse til serveren i dit destinationsland. Det skjuler nemlig din faktiske IP-adresse, så websitet ikke kan se din sande placering.

Du bør også forbinde til din rejsedesination, hvis du gerne vil finde billige flybilletter, og du vil også opdage, at der låses op fra andre fantastiske tilbud, efterhånden som du kan “dynamisk prisfastsættelse”. Du vil få en mere fair pris, der ikke baseret på dit hjemland.

På mange måder kan du tænke på din VPN som et verdensomspændende rabatkort og din billet til gode tilbud.

Det er ikke kun til rejser

Mange sider og detailhandlere bruger den samme dynamiske prisstruktur, som vi nævnte ovenfor. Så selv hvis du leder efter en badekåbe eller et par bestsellerbøger, kan du få en bedre pris, hvis du bruger din VPN og opretter forbindelse til en anden destination.

Se indhold af høj kvalitet helt gratis

Den næste måde, dit VPN-abonnement kan spare dig penge online, omhandler også de blokeringer, som din geografiske placering kan skabe. Men denne gang er det ikke rejsetilbud, som vi tænker på, men nærmere, hvordan en ny placering kan give dig adgang til ubegrænset indhold fra hele verden.

Selvom Netflix er helt fint som det er, så er det måske meget godt at udvide sin horisont og tjekke, hvad der ellers tilbydes. Prøv at forbinde din VPN til en anden server i udlandet, og tjek derefter din Netflix-konto: Du vil blive overrasket over de enorme forskelle i indhold.

Men det handler ikke kun om Netflix. Vidste du, at du også kan bruge din VPN til at få adgang til gratis on-demand digitale tv-stationer? Det kan godt være, at der skal lidt mere indsats til, men belønningen er bestemt det hele værd!

Sådan gør du:

  • Vælg, hvilken kanal du vil have adgang til. Vi anbefaler BBC iPlayer og SBS Australia som to af de absolut topvalg

  • Tænd din VPN, og opret forbindelse til en server i din kanals oprindelsesland

  • Opret en konto med streamingtjenesten (du skal muligvis være kreativ her, når den beder om din adresse)

  • Download tjenestens app (hvis du vil, ellers kan du også kigge med via browseren)

  • Vælg noget sjovt at se!

  • Tips til VPN-shopping

  • For at maksimere dine potentielle besparelser, mens du leder til en god handel, kan det være en god idé at rydde cookies på din computer. 

Det er faktisk helt let at gøre. Først skal du bare gå til din søgehistorik og rydde dine browserdata for at fjerne sporingscookies eller langvarige oplysninger fra tidligere søgninger. Åbn derefter en ny inkognitofane. Tænd din VPN, vælg en serverplacering, og gå sikkert på jagt i den viden, du nu er bedre udrustet til at finde alle de bedste tilbud.

Derfor er det vigtigt at bruge en VPN af høj kvalitet

Nogle gange kan gratis ting lyde for godt til at være sandt, og det er bestemt tilfældet, når det kommer til gratis VPN-software. Faktisk kan brug af en gratis VPN, der måske virker godt til at låse op for disse tjenester, også give tredjeparter adgang til dine oplysninger. Eller endnu værre: De kan fange dine følsomme økonomiske oplysninger.

Gratis VPN lyder godt – især for dem af os, der elsker et godt tilbud – men desværre er mange, hvis ikke de fleste, en ren katastrofe for dit privatliv. Det virker ikke intuitivt, når man tænker, at det skal være et privatlivssoftware, men det er desværre efterhånden offentligt viden, at gratis VPN-tjenester sælger brugerdata til tredjeparter. Brug af en VPN af høj kvalitet kan på den anden side beskytte dine data, når du surfer eller shopper på nettet, holde dine oplysninger beskyttet mod trusler og hjælpe dig med at finde gode tilbud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *