Posted in Andet

Oplevelser for børnefamilier i Aarhus

Oplevelser for børnefamilier i Aarhus Posted on januar 18, 2023Leave a comment

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Skal du holde ferie med børnene i Jylland? Her kan du finde inspiration til sjove oplevelser i Smilets By. Aarhus byder blandt andet på spændende museer, skønne grønne områder og strande, gode spisesteder og meget mere. I Aarhus kan I skabe en masse dejlige minder sammen.

Rejs tilbage i tiden i Den Gamle By

Besøg Den Gamle By, hvor I kan opleve en dansk by i 1864, 1927 og 1974. Se bindingsværkshuse og butikker fra H. C. Andersens tid i slutningen af 1800-tallet, eller oplev de moderne tider i 1920’erne, hvor elektriske lamper og telefontråde kommer frem i gadebilledet.

I 70’er-kvarteret kan I se hjem fra din forældre og bedsteforældres tid. Her er tiden præget af kvindebevægelser, frisind og ny måder at bo sammen på. Forbered dig på at blive taget tilbage i tiden.

Prøv forlystelserne i Tivoli Friheden

Tivoli Friheden er også et oplagt sted at besøge, når I holder ferie i Aarhus. Her kan I prøve en masse sjove forlystelser, som vil få det til at kilde i maven. Derudover er der også et hav af koncerter med store danske kunstnere i løbet af sommermånederne, når det succesfulde koncept “Fed Fredag” folder sig ud år efter år.

Har I rejst med MOLSLINJEN, så kan I faktisk få rabat til Tivoli Friheden. Både entré og turbånd bliver billigere, hvis I besøger parken inden for syv dage. Så er der ekstra lommepenge til en is eller candyfloss.

Læg vejen forbi Moesgaard Museum

Moesgaard Museum er også et besøg værd, og her kan I opleve forskellige etnografiske udstillinger samt oldtidsudstillinger. Mød blandt andet mennesker fra stenalderen, bronzealderen, middelalderen og Vikingetiden. Børnene kan også blive superforskere for en dag og hjælpe med at opklare mysterier fra fortiden.

Museet har en god café, hvor I kan slå jer ned og få en bid mad mellem de mange spændende indtryk. Her sidder I foran et stort panoramavindue med udsigt til skov og hav, og hvis vejret tillader det, så kan I også tage maden med ud på vores store tagterrasse.

Fodr hjortene i Marselisborg Dyrehave

Hvis børnene er glade for dyr, så tag et smut forbi Marselisborg Dyrehave. Her kan I møde hjorte, dådyr og vildsvin samt ænder i søerne. I må også meget gerne fodre dyrene, så længe I ikke giver dem pasta og brød – det kan de nemlig ikke tåle. Men æbler og gulerødder er altid et sikkert hit.

I kan med fordel medbringe en madpakke og sætte jer ved et af de mange borde og bænke. Så kan I nyde skoven og dyrene, mens I nyder jeres frokost.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *