Posted in Blandet Nyheder

Pift terrassen op med højbede kasser

Pift terrassen op med højbede kasser Posted on maj 17, 2020

Dette er sponsoreret indhold

Trænger din terrasse også til lidt liv? Det er nemt at komme til at glemme terrassen lidt hen over vinteren, og når foråret så endelig kommer, trænger den ofte til en kærlig hånd. Terrassen er et fantastisk sted at nyde sin eftermiddagskaffe, holde små grillaftener eller nyde et glas vin med sin partner en lun sommeraften. Derfor er det vigtigt at din terrasse er et dejligt sted at være. Dette kan for eksempel gøres med højbede kasser fyldt med smukke blomster eller velduftende krydderurter.  

Gør terrassen sommerklar

Efter mange måneder med vintervejr og mørke, trænger terrassen som regel til lidt kærlighed. Sørg derfor at gøre terrassen sommerklar inden du tager den i brug og måske inviterer dine venner på besøg. Alt efter hvor meget tid du ønsker at lægge i det, er der forskellige ting du kan gøre. Du kan for eksempel starte med at fjerne ukrudt, men dette kan godt være et tidskrævende projekt. Især hvis du har en terrasse med fliser, hvor ukrudtet stikker op mellem fliserne. Dernæst kan du tørre dine havemøbler af. De har højst sandsynlig samlet en masse snavs hen over vinteren. Det kan også være en god ide at rengøre grillen, hvis du har sådan en. På den måde er den nem at tage i brug, når vejret er til det. Til sidst kan du pynte terrassen med fine blomster. Dette kan både være i krukker eller plantekasser. Blomsternes mange farver skaber liv på terrassen og gør det til et behageligt sted at opholde sig. 

Forsyn dig med krydderurter

Udover at pynte terrassen med blomster, kan du også forsyne dig med friske krydderurter. De er både flotte at se på og lækre at have ved hånden. Med friske krydderurter på terrassen har du altid mulighed for at pifte en ret op, lave lækker kryddersmør eller gøre drinksene lidt mere forfriskende med en håndfuld mynte. Det kan også være at du altid har drømt om din egen lille grøntsagshave. Med højbede på terrassen kan du nemt plante løg, gulerødder eller måske salathoveder. Eller måske du mere nyder at kunne plukke friske bær direkte fra terrassen. Højbede er nemlig helt perfekte til jordbærplanter, små hindbærbuske og lignende. Det er dog vigtig, at sikre bedende mod fugle, da de som regel gerne vil spise af dem. Dette gør du nemmest ved at sætte et net op omkring og over dine bede. På den måde vil fuglene nemlig ikke kunne komme til dem.