Posted in Herlev

Power Racing Gokart Akademi

Power Racing Gokart Akademi Posted on juli 21, 2020Leave a comment

power racing gokart akademi

Polterabend, firmafest eller ”bare” en rund fødselsdag? Uanset anledningen er Power Racing Gokart Akademi et oplagt sted at vælge som ramme for en festlig lejlighed.

Her er fart over feltet, benzin i blodet og masser af konkurrence om at komme først over målstregen, når I kører i gokarts i Herlev ikke langt fra København.

Hos Power Racing Gokart Akademi får du timevis af sjov og hæsblæsende underholdning til en pris, der er svær at stille spørgsmålstegn ved.

Læs mere om Power Racing Gokart Akademi og muligheden for at køre gokart i Herlev nedenfor.

herlev gokart akademi

Info Power Racing Gokart Akademi

Åbningstider:

Mandag:  12:00 – 20:00
Tirsdag til torsdag: 15:00 – 20:00
Fredag:  12:00 – 20:00
Lørdag til søndag: 10:00 – 17:00

Adresse:

Lyskær 7
2730 Herlev

Telefon: 20 33 77 22

Hjemmeside: https://power-racing.dk/

Video om Power Racing Gokart Herlev

Nedenfor kan du se en video som Power Racing Gokart har lavet om deres baner og instruktører.

Hold en sjov firmafest i høj fart

Er der noget, som kan ryste kolleger, ledere og en virksomhed sammen, så er det fester og aktiviteter, hvor folk på tværs af afdelinger får mulighed for at mødes, lære hinanden at kende og samarbejde.

Sidder du i en lederstilling i en virksomhed, og ønsker du at forkæle dine medarbejdere, samtidig med at de også bliver bedre til at arbejde sammen, er Power Racing Gokart Akademi en oplagt mulighed for at afholde et firmaarrangement.

Power Racing Gokart Akademi, der tilbyder muligheden for at køre gokart i Herlev, har tonsvis af erfaring med at afholde firmaarrangementer og –fester og tilbyder (næsten) statsgaranti for sjov og god stemning.

Her kan I konkurrere mod hinanden, mixe holdene op med medarbejdere fra forskellige afdelinger eller lave hold med ledere mod medarbejdere.

Der er tilmed mulighed for at få arrangeret præmier og champagne til de hurtigste, så uanset om det er en firmajulefrokost, kundemøder eller en produktpræsentation, der er på tegnebrættet, er Power Racing Gokart Akademi og gokart i Herlev en fremragende mulighed for en oplevelse i adrenalinfyldte rammer.

power racing herlev

Giv den gas på din eller kammeratens polterabend

Har du eller en, du holder af, sagt ”ja” til sit livs kærlighed?

Inden brylluppet løber af stablen er der naturligvis lige en helt særlig begivenhed, der skal overstås – nemlig den famøse polterabend, hvor man fejrer den ”sidste” dag i friheden.

En klassisk polterabend indebærer typisk masser af alkohol, de bedste venner og den nærmeste familie, men ellers er der ofte frit slag ift. aktiviteter.

Power Racing Gokart Akademi er et fremragende sted at skyde en polterabend i gang – især hvis hovedpersonen har hang til høj fart og biler. Her får han/hun muligheden for at vise, hvad vedkommende er gjort af, mens gæsterne forsøger at give vedkommende baghjul.

Der er høj fart, masser af intern konkurrence og ikke mindst et adrenalinkick uden lige, hvilket alt sammen understreger, at Power Racing Gokart Akademi er som skabt som udgangspunktet for jeres polterabend.

Når vinderne er fundet, og champagnen er poppet, kan I med fordel drage videre i byen eller overveje at fortsætte festen i et af Power Racing Gokart Akademis lokaler, hvor der er mulighed for at bestille catering og ræse til den lyse morgen.

Gokart i Herlev – de perfekte rammer for fødselsdagen

Skal din fødselsdag være noget helt særligt? Måske fylder dit barn år, men pladsen derhjemme er trang?

I så fald bør Power Racing Gokart Akademi står højt på listen over mulige steder at fejre dig eller en, du holder af.

Uanset alder og køn tilbyder Power Racing Gokart Akademi en gokartpakke, der passer til lejligheden, herunder fx i anledning af blå mandag, en børnefødselsdag eller pigegruppen, som leder efter fest og farver.

De forskellige pakker indeholder et væld af ekstra ting og sager, som pifter festen op, eksempelvis fri bar, burger og pizza og massevis af snacks.

Power Racing Gokart Akademi ligger ikke langt fra København, så ønsker I at tage festen videre efterfølgende, er det blot at hoppe i bilen eller benytte offentlig transport.

Race Club – for entusiasterne

Har du en fartdjævel gemt i maven, og kan du ikke stille dig tilfreds med blot at køre gokart en gang eller to i løbet af dit liv?

Bare rolig. Power Racing Gokart Akademi har en klub, Race Club, tilknyttet, som giver dig muligheden for at udleve din indre Kevin Magnussen, så tit du har lyst til.

Gokartklubben i Herlev træner hver tirsdag (i alt to hold), og der er ingen bindinger eller dyre abonnementer. Du møder blot op, når du har tid og lyst til at være med.

Uanset om du er tidligere racerkører eller endnu ikke har kørekort, er du mere end velkommen i Race Club, som stiller kyndige instruktører til rådighed, der kommer med feedback og input, så du bliver en bedre gokartkører.

Du kan læse mere om betingelserne og træningstiderne for Race Club på Power Racing Gokart Akademis hjemmeside.

gokart racing club herlev

Er det ikke nok til at stille din trang til biler og fart, kan du med fordel læse meget mere om biler og mekanik på autospecialist.dk.

Klar til ræse og indtage førstepladsen?

Er du klar til at give den alt, hvad den kan trække, og tilkæmpe dig en podieplacering, mens dine venner/veninder/familie må tage til takke med at se bagenden af din gokart?

Slå et smut forbi Power Racing Gokart Akademi med dine kolleger eller bedste venner, og se frem til en hæsblæsende dag med fart, massevis af adrenalin og godt selskab.

Der er gode muligheder for at skræddersy dagen til jeres behov og ønsker, både ift. præmier, men selvfølgelig også når det kommer til mad og drikke.

Power Racing Gokart Akademi går gerne det ekstra mil for at tilrettelægge en dag i jeres ånd og med udgangspunkt i jeres konkrete, festlige lejlighed, så I sent glemmer den særlige dag.

Du kan læse meget mere om jeres muligheder, priser og betingelser på Power Racing Gokart Akademis hjemmeside, hvor du også har mulighed for at bestille gokart i Herlev allerede nu.

Læs også guiden til Københavns fedeste elektroniske festival her: Strøm Festival!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *