Posted in Hele København

Præsentationsteknik hjælper din virksomhed i København med at kommunikere

Præsentationsteknik hjælper din virksomhed i København med at kommunikere Posted on september 26, 2019Leave a comment

Præsentatiosteknik giver dig og medarbejderne i din virksomhed værktøjerne til at kommunikere bedre med hinanden og at kunne få jeres budskaber udover rampen til andre.

Har din virksomhed base i København, kan det føles som, at I har et uendeligt udvalg af kurser og coaches, som I kan benytte jer af. Det kan derfor nærmest blive sværere for jer at vælge den rette frem for nemmere.

Når I skal vælge en, bør I dog altid tage udgangspunkt i, hvad der er problemet, og hvordan I kan løse det. Er det noget, hvor I er flere fra virksomheden, der skal deltage, eller er det 1:1 sparring, I har brug for?

Hvis det er kommunikationen mellem medarbejderne i virksomheden, der halter, kan I med forhold gøre brug af præsentationsteknik. Det er en metode til at præsentere sine ideer og holde oplæg, så du virkelig kommer ud med dit budskab.

Præsentationsteknik med fokus på jeres virksomhed

Der findes flere steder i København, hvor I kan lære om præsentationsteknik. Et af de steder, hvor I har mulighed for at få et forløb, der er tilrettelagt særligt til jer og jeres medarbejdere, er hos Vibeke Hastrup. Hun er coach og skuespiller og ved derfor rigtig meget om at brænde igennem og kan derfor også hjælpe jer. Hun holder til i Indre By, så det vil være nemt for jer at komme dertil, lige meget hvor i byen jeres virksomhed ligger.

Vi er alle forskellige som mennesker, og det betyder også, at I har forskellige problemer i jeres virksomhed. Derfor er det vigtigt, at I vælger et sted, hvor I ikke bare får en standardløsning, men hvor I netop får en løsning, der er skræddersyet til jeres virksomhed. Læs mere om her, hvordan Vibeke Hastrup kan gøre det.

Brænd igennem med jeres oplæg

Har du en virksomhed, hvor I ofte skal holde oplæg for andre, for eksempel i forbindelse med, at I pitcher en ide, er det også vigtigt, at du sørger for, at dine medarbejdere er gode til at præsentere. En god præsentation kan virkelig gøre en forskel i forhold til, om I vinder en opgave eller ej. Derfor er det også vigtigt at satse på.

Er der nogle af dine medarbejdere, der oftest er dem, der præsenterer, kan du tilbyde dem et 1:1 kursus i præsentationsteknik. Dermed kan de få nogle værktøjer, der er målrettet til dem, som de kan bruge, når de skal præsentere. Det kan for eksempel være forskelligt, hvilken strategi du skal bruge, alt efter om du bliver meget nervøs, eller du bare har svært ved at lade din personlighed skinne igennem, når du taler.

Der er altså ingen grund til, at I skal finde jer i at holde dårlige oplæg, eller at kommunikationen i virksomheden ikke fungerer. I har rig mulighed for at lære præsentationsteknik og dermed bedre kunne brænde igennem og kommunikere bedre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *