Posted in Uncategorized

Sådan får du mere succes som selvstændig i København

Sådan får du mere succes som selvstændig i København Posted on juni 17, 2020Leave a comment

For os københavnere er der et utal af muligheder for at få mere succes som selvstændige. København er en fantastisk by, da der findes så mange forskellige selvstændige og iværksættere, der alle gerne vil i kontakt og skabe gode, inspirerende netværk. Så hvis du bor i København og har en drøm om at starte din egen virksomhed, så er du kommet til den helt rette by.

For hvordan kommer du så i gang med at skabe det liv som selvstændig og iværksætter, som du går og drømmer om? Det vil vi gerne give dig nogle gode råd til i denne artikel.

Få mere tid til at fokusere på dine primære arbejdsopgaver

Mange selvstændige begår særligt i starten den fejl, at de prøver at nå alting i deres virksomhed selv og generelt set sørger for selv at have alle hatte i virksomheden på hovedet på en og samme tid.

Det er rigtig svært at forblive produktiv og arbejde på din primære arbejdsopgave og funktion, hvis du hele tiden skal skifte rolle og springe mellem flere positioner i virksomheden. Her er det særligt vigtigt, at du lærer at prioritere din tid og bruger mere tid på at arbejde med det, du er god til.


Det betyder blandt andet at dele opgaverne ud. Selv hvis du er den eneste i din virksomhed, kan du få hjælp af andre selvstændige og virksomheder til at varetage nogle af de opgaver, der ikke hjælper med at bringe din egen virksomhed fremad.

Det kan du blandt andet gøre ved at finde en god revisor, der kan stå for at bogføre og lave dit regnskab, så du har styr på din virksomheds økonomi, og så du ved, hvor mange penge der er i din virksomhed. Få tre gratis tilbud på revisor og advokat til din virksomhed gennem Ageras og frigiv en masse tid i din virksomhed.

Få en kontorplads i et kontorfællesskab

Noget af det vigtigste, når du skal have succes i din virksomhed, er at du sørger for at få et godt netværk af andre selvstændige, der kan hjælpe dig med at vokse og som du kan hjælpe den anden vej. Der findes flere forskellige måder at gøre dette på, men den bedste og mest effektive er uden tvivl at få en kontorplads ude i byen i et kontorfællesskab, hvor der allerede sidder andre selvstændige ligesom dig.

I København er vi så heldige, at der findes gode kontorpladser i gode fællesskaber til fornuftige priser. Det giver dig en god arbejdsstation, så du har et sted, der er dedikeret til at arbejde. Samtidig møder du andre i samme situation som dig selv, og du vil kunne skabe nogle gode og meningsfulde forhold til de mennesker, der også sidder i dit kontorfællesskab. Sørg for at gøre kontoret ekstra hyggeligt og inspirerende ved at vælge nogle billige og gode kontormøbler, der passer godt ind i din stil og som giver dig den rette komfort til at kunne fokusere på dine arbejdsopgaver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *