Posted in Andet Blandet Inspiration

Sådan får du mest ud af at pendle til og fra København

Sådan får du mest ud af at pendle til og fra København Posted on maj 19, 2021Leave a comment

Pendling er en besværlig og frustrerende oplevelse for de fleste mennesker. Men der er nogle ting, der kan gøres for at gøre pendling nemmere, mere behagelig og hurtigere!

Gør din pendlertur hurtigere

Der er mange der kombinerer tog og cykel, da det er gratis at tage cyklen med i S-togene. Men hvad med at kombinere et elektrisk skateboard og toget istedet? Du kommer hurtigere afsted med det elektriske skateboard, som der ikke kræver de bedste kondital for at kunne køre på. Det eneste det kræver er en god balance og sikkerhedsudstyr, hvis uheldet skulle være ude. Nogle af de elektriske skateboards kan køre helt op til 40 km/t, men disse er ikke lovlige at køre på på de offentlige veje. Skateboardet må max køre 20 km/t, hvis du skal køre på cykelstien med det.

Hvad kan du lave mens du pendler i tog?

Du kan sidde og se film og serier, hvis du har abonnement på fx Netflix, HBO eller en af de mange andre streamingtjenester. Måske har du nogle arbejdsopgaver som du kan lave, hvis du sidder i toget i længere tid? Du kunne eksempelvis besvare de emails som har ligget i din indbakke i dagevis. Eller du kunne lave den spanskopgave som har deadline om to dage? Måske vil du egentlig bare lytte til musik på Spotify

Gør din pendling med tog mere behagelig

Der findes en stor del, som ikke kan lide støj og andre menneskers larm. Ved eksempelvis at gør brug af et headset med noise cancelling, lukker du alt andet støj ud end det du hører i dit headset. Altså vil du nu ikke komme til at lytte til andres uinteressante telefonsamtaler.

Det kan hurtigt gå hen og blive meget varmt i toget i de varme sommerdage. Derfor anbefales der at man har vand med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *