Posted in Andet

Sådan gør du din terrasse klar til resten af sommeren

Sådan gør du din terrasse klar til resten af sommeren Posted on juli 12, 2021Leave a comment

Dette indhold er sponsoreret

Sommeren er i fuld gang, og det danske vejr tillader os heldigvis at opholde os meget udenfor lige for tiden. Det er skønt at kunne gå gennem Københavns gader igen og se folk sidde ude på fortovscaféer med en kold øl i solskinnet. Men her i sommermånederne findes der heller ikke noget bedre end at kunne sætte sig ud på sin egen terrasse i ro og mag, hvis man altså er så heldig at have sådan en. Det gode vejr har dog sneget sig hurtigt og uventet ind på os, så der er nok stor sandsynlighed for, at du ikke har nået at gøre din terrasse sommerklar. Derfor vil vi her komme med et par gode råd til, hvordan du hurtigt kan få klargjort den, så du kan nyde den resten af sommeren.

Opfrisk dine fliser

Noget af det vigtigste på terrassen er selvfølgelig fliserne, som desværre nemt kan blive slidte og triste at se på. Du er nok allerede bevidst om det, men der kan let gro alger og mos på terrassefliser, og samtidig vokser der ofte ukrudt op mellem dem. Heldigvis kan du komme rigtig langt med en omgang fliserens. Fliserens er utrolig effektivt mod skidt, flisepest, mos og alger, og en omgang fliserens vil derfor friske dine fliser så meget op, at de fremstår som nye. Der findes forskellige metoder til at rense fliser, og du kan med fordel få en gratis fliserens på én kvadratmeter på din terrasse, så du kan se, om dine fliser bliver rene af netop den metode. Et firma som Steck’s Fliserens tilbyder denne slags gratis fliserens på én kvadratmeter og giver samtidig også et uforpligtende tilbud på rensning af fliser, så du hurtigt kan vurdere, om du vil bruge penge på det eller ej.

Investér i plantekasser

En terrasse bliver også altid opfrisket af, at der tilføres noget liv i form af planter og blomster, da de mange farver giver et mere hyggeligt og hjemligt udtryk, og de fungerer som et friskt pust til terrassen. Udover at planter giver liv til terrassen, så er de også praktiske at have, fordi du kan bruge dem i madlavningen. Du kan plante dét, som lige netop du plejer at bruge mest i køkkenet – lige fra krydderurter og asparges til jordbær og rabarber. Du kan med fordel vælge at investere i et par plantekasser til terrassen, fordi de gør hele vedligeholdelses- og vandingsarbejdet meget lettere for dig, da alle planterne her er samlet på ét sted. Du kan enten gå ud og købe færdige plantekasser i dit lokale byggemarked eller på planteskolen, eller du kan finde din kreative side frem og bygge dem ud af eksempelvis paller eller gamle bjælker. På den måde vil det også give din terrasse et personligt udtryk, der ikke lige findes overalt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *