Posted in Andet

Sådan kan du blive mere organiseret

Sådan kan du blive mere organiseret Posted on juni 5, 2021Leave a comment

Der er to slags rodehoveder – de rodehoveder, der godt selv er klar over det, og selv er trætte af det. Og så er der de rodehoveder, der godt selv er klar over det, og ikke kunne være mere ligeglade. Det er jo langt fra unormalt at være et lille rodehoved, men det er altså også meget normalt at have lyst til at gøre noget ved det. Det kan dog godt virke som et så fundamentalt problem, at det kan virke svært at skulle ændre. Men det behøver det ikke være.

Brug den online sky eller ringbind til filer og papirer

Et af de steder, hvor det godt kan blive et problem at være lidt af et rodehoved, er når det kommer til studie og arbejde. Her er der mange noter, filer eller papirer der skal holdes styr på, og det der med at holde styr på ting er jo ikke lige din stærke side.

Men hvis det lykkes dig at få det indlært, vil du altså opleve et helt anderledes overskud. Den virtuelle sky er et godt og sikkert sted at opbevare alle dine online filer, mens et ringbind er perfekt til at inddele papirer i forskellige kategorier uden at miste dem.

Gør det til en vane at rydde op

Hvis du generelt set har en tendens til at rode lidt for meget, er det højst sandsynligt også noget, der kan ses i din bolig. Måske står opvasken fra sidste uge stadig ved køkkenvasken, og måske hænger der flere par bukser over kontorstolen.

Noget af det der godt kan være et problem for folk, der ikke er særlig organiserede, er faktisk det at overtale sig selv til at rydde op, hvis det ikke er en vane eller på anden måde planlagt. Ved at gøre det til en rutine bliver det noget nemmere at overholde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *