Posted in Blandet

Sådan kan du indrette det bedste hjemmekontor

Sådan kan du indrette det bedste hjemmekontor Posted on august 6, 2020Leave a comment

Her i København er der rigtig mange, der har valgt at være selvstændige. Byen er perfekt til at starte sin egen virksomhed i, da det er nemt at netværke med andre selvstændige, der er gået igennem præcis det samme, som du går igennem nu. Det er den fedeste følelse at kunne være en del af et fællesskab af ildsjæle, der giver deres bedste hver evig eneste dag.

Det er altid vigtigt, at du tager dit hjemmekontor alvorligt, så du kan sørge for at få skabt en atmosfære, hvor du virkelig føler dig hjemme, og hvor du kan hygge dig med at være en masse timer, da det netop er det, der kræves, når du skal bygge din egen virksomhed op.

Sørg for at gøre plads til en lille fest i hverdagen

Det er naturligvis vigtigt, at du har fokus på dit arbejde, når du er på kontoret, men det betyder absolut ikke, at du skal kede dig. Faktisk er det en rigtig god idé at fyre op for den gode stemning, så du netop kan gøre hverdagen til en lille fest, hvor du er frigjort af de vanlige regler for opførsel på arbejdspladsen og i stedet kan skabe et rum, hvor du kan hygge dig, mens du knokler med din virksomhed.

Der er ikke nogen tvivl om, at de fleste mennesker reagerer rigtig godt på musik. Det er noget af det, der bringer os i et ekstra godt humør, og det er altid en god idé at have det gode humør med sig, når du skal sidde og arbejde på dine projekter.

Hertil er trådløse højtalere en god investering til kontort – ikke nok med at du kan skabe en god stemning på dit hjemmekontor, så kan du også tage festen med dig, hvis du skal et andet sted hen. Vores ekspert fra Mobil.nu siger om disse smarte højtalere:

“Trådløse bluetooth og chromecast højtalere har ersattet fortidens enorme steroeanlæg og det ikke uden grund. Dagens trådløse højtalere har formiddabel god lyd, pænt design og de kan tages med på farten. Også fremtidens højtalere vil være trådløse og vi bringer de seneste nyheder, tester og anmelder trådløse højtalere” Steen Jørgsensen, Mobil.nu.

Sørg for en behagelig arbejdsstilling

Det er vigtigt, at du sørger for at have en god og sund arbejdsstilling, når nu du skal bruge så meget tid foran din computer. Det er ikke godt for os at sidde for meget ned, og derfor er det en god idé at investere i et hæve sænkebord, så du også kan sørge for at stå op i løbet af arbejdsdagen.


Når du sidder ned, er det dog også vigtigt, at du sidder godt. Derfor er det en god idé at investere i en ergonomisk kontorstol, så du virkelig kan sidde godt og mindske risikoen for at få rygproblemer eller ondt i andre dele af kroppen. Det er noget af det, der kommer til at gøre en stor forskel for dit helbred i fremtiden, så det er en klog investering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *