Posted in Andet

Sådan kan du leve som i film for en dag

Sådan kan du leve som i film for en dag Posted on februar 22, 2021Leave a comment

Vi kender alle godt det at sidde og kigge længselsfuldt ud af bilruden. Det regner, og der spiller en dramatisk og trist sang i radioen. Man føler næsten, man kunne være med i en film. Og sjovt nok, så er det bare en af de bedste følelser. At lade som om man er med i en film, når man kigger længselsfuldt ud ad vinduet, er blot en af mange måder, hvorpå du kan leve dig ind i en film. Her kommer et par af de andre.

Lav sjove drinks og retter

I film, især Hollywood film, der handler om rige mennesker og hemmelige agenter, er der næsten altid fine små anrettede forretter og drinks, der lyser i alle mulige forskellige farver. I løbet af en aften, kan du gøre noget ud af at lave en eller anden ret, du har set i TV eller drikke en drink, der bare skriger glamour og jakkesæt og fine kjoler.

Filmtroper

Hvis du er ude at gå en tur, er der lige pludselig en hel masse muligheder for at lade som om, du er med i en film. Du kender sikkert godt de der typiske scener, hvor hovedpersonen tænker, så det knager, mens han eller hun går gennem skoven eller står og kigger ud over vandet. Eller de scener, hvor hovedpersonen løber gennem en mark. Det er sjovt og hyggeligt, og det er kun dig, der ved, hvad du laver. Så du kan bare slå dig løs.

Find looket

Hvis du vil gå all in på Hollywood, kan du også tage et kig på nettet og se, om du kan finde kjoler eller andet, der har det samme look som Hollywoods storhedstid. Du kan også bare hygge dig med en god film på nettet, eller måske prøve noget andet underholdning som f.eks. mister green et online casino.

Spil Ansvarligt | StopSpillet.dk | ROFUS.nu | Minimum 18 år

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *