Posted in Andet

Sæt hjernerne i blød og bliv udfordret i et Escape Room

Sæt hjernerne i blød og bliv udfordret i et Escape Room Posted on november 30, 2019Leave a comment

Hvis du mangler den helt perfekte gave til den eventyrlystne ven eller en anderledes dag uden for kontoret med kollegaerne, kan I tage i Escape Room. Ofte kan det være svært at finde en gave til en, som aldrig rigtigt ønsker sig noget – og her er oplevelser altid en storhitter. Escape Rooms findes forskellige steder i landet, så der er med garanti en oplevelse at hente i den nærmeste storby.

Hvad er et Escape Room?
Et Escape Room er en meget populær udfordring for tiden, hvor man tager sine venner, kollegaer eller familie under armen og skal løse en form for gåde sammen. Konceptet går ud på, at I skal løse gåden for at komme ud af det rum, I befinder jer i. Der er forskellige emner for Escape Rooms, hvor man f.eks. i Escape Copenhagen kan opleve alt fra at skulle være PET-agenter, opdagelsesrejsende eller vikinger – mulighederne er mange! Skal du prøve noget fedt med vennerne, eller på en teambuilding I aldrig glemmer? Så ligger der ved Nørreport Station et udfordrende Escape Room, hvor I har 60 minutter til at løse en række opgaver.

Ikea-testen bliver ikke det samme
Det udfordrende ved at være i et Escape Room er, at man bliver fuldstændig opslugt af spillet og dets regler. Hvem finder den næste ledetråd? Har vi overset noget i et tidligere rum? Kan vi mon bruge denne hat som ledetråd senere? En masse beslutninger skal tages, og uret tikker i baggrunden. Her kan man med et smil på læben garantere, at en tur i Ikea fremover bliver barnemad! Escape Rooms har ingen retningspile, så man skal selv finde vejen ud.

Kombinér socialt samvær med sjov og pressede situationer
Når man løser gåden og kommer ud af det Escape Room, man har tilbragt tid sammen i – har man en fantastisk oplevelse at tage med hjem. I den time, hvor man prøver at løse opgaver, får man oplevet hinanden i pressede situationer, og det sociale samvær når nye højder. Der findes naturligvis forskellige sværhedsgrader i de forskellige rum, så man kan vælge en passende sværhedsgrad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *