Posted in Andet

Sammensæt den perfekte garderobe

Sammensæt den perfekte garderobe Posted on december 26, 2020Leave a comment

Annonce

Nu er det den perfekte tid til at sammensætte din drømmegarderobe. Det kræver at man er god til at kuratere, og det kan man blive en mester til, hvis man bare læser med i denne lille guide. Nøglen til den perfekte garderobe, ligger nemlig måske i meget af det du allerede har. Men her skal vi se lidt på, hvordan du kan sammensætte din garderobe til perfektion med bare få greb.  

Hvad har du? 

Det første du skal tage stilling til, er de ting du allerede har. Det er nemlig her det hele begynder. Læg alt dit tøj frem og kig på det med kritiske øjne. Prøv det hele på og se, hvad der rent faktisk passer, og hvad du med fordel kan blive kvit. Det største problem mange har, er at de har tilknyttet en hel del stykker tøj stor sentimental værdi, og det gør det meget sværere at blive kvit ting, som egentlig ikke har nogen funktion længere i din garderobe. Derfor skal du prøve at lægge denne sentimentale tankegang væk, når du skal rydde i din garderobe, og sammensætte en ny. Det er nemlig helt nødvendigt at knuse nogle æg, for at lave en god omelet.  

Tænk minimalistisk  

Når du har fundet ud af hvad du har, så kan du gå i gang med at tænke minimalistisk. Nu skal du kigge på det du har og finde ud af, hvad der har en funktion, og hvad der ikke har. Ikke tænk på at du skal beholde så meget som muligt, men så lidt som muligt. Du skal lave et udgangspunkt hvor det hele hænger sammen, og så skal du få lov til at gå ud at finde nye, spændende ting, som skal gøre det hele gennemført og perfektioneret.  

De ting du skal smide ud, skal du ikke smide ud i skraldespanden, men køre hen til genbrugsbutikker eller genbrugsstationer. Det er meget mere miljørigtigt, og det er meget, der kan bruges af andre eller bruges til helt andre ting.  

Køb det du mangler 

Nu er det på tide at tænke på helheden. Det du har tilbage, skal gerne passe sammen, og du skal købe nogle stykker tøj i høj kvalitet, som skal fuldende din garderobe. Det kan for eksempel være den perfekte sorte kjole, eller en kort cashmeretrøje som man kan have over kjoler og bukser. Det hele skal være alsidig og reflektere din personlige stil.  

Hold gode pauser  

Det kan godt være udmattende at rydde op i sit liv, og vores tøj er en stor del af hvem vi er. Derfor skal man sørge for at holde gode pauser undervejs, så man kan holde hovedet klart. Det kan man gøre, ved at lave noget, som kræver ens fulde opmærksomhed, og dermed giver fuld afkobling fra det man laver. Et godt trick er at spille sjove spil på casino hos spillehallen. Det er nemlig meget aktivt, og dermed får man en god pause med spil på spillemaskiner, så man er klar til at arbejde videre med sin garderobe bagefter.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *