Posted in Andet

Skab læ på altanen og tagterrassen

Skab læ på altanen og tagterrassen Posted on september 25, 2020Leave a comment

Blæsten er sjældent hård i midtbyen, men vinden kan sagtens sænke temperaturen på altanen eller tagterrassen, så terrassevarmeren skal tændes selv om sommeren. Montér en læskærm strategisk, så du kan udnytte solens stråler hele året uden generende vind eller nysgerrige blikke fra genboerne.

Skærm mod vind, sol og nysgerrige blikke med en læskærm på altanen eller tagterrassen. Glas, tekstil, træ eller plastik har forskellige fordele, og kan give dig netop den løsning, du søger.

Gå efter en stationær model, hvis sol og blæst altid kommer samme sted fra, eller vælg en fleksibel bærbar løsning, der kan tilpasses efter vindretning og solen. Og glem ikke den transportable læskærm til at tage med overalt!


En elegant løsning til læskærm i højden

Med en læskærm kan du få læ på altanen og tagterrassen nøjagtig på den måde, som du foretrækker alt afhængigt af, hvilket materiale du vælger.

Læskærme i glas til tagterrassen er en elegant løsning, der hverken tager udsigten eller lyset, når aftensolen skal nydes over byens tage.

Læskærme i tekstil giver en fleksibel løsning på altanen, der kan monteres efter behov og flytte med, når du får ny bolig.

Læskærme i naturtræ som pil eller plastikmaterialer som polyrattan tillader en smule vind at trænge igennem, og er dermed mere modstandsdygtige overfor stærk vind ved kystlinjer.


Søger du en permanent læ-løsning?

Fordelen ved at vælge en stationær læskærm er, at du kan få konstant læ på hele eller dele af din altan eller tagterrasse. Med en fast læskærm kan du placere potter med vindfølsomme planter i læ og på den måde udnytte din udeplads optimalt. En stationær læskærm i et lukket materiale som træ eller plastik vil desuden kunne fungere som skygge på særligt solrige udeområder.  

En bærbar læskærm har den åbenbare fordel, at den er fleksibel i forhold til placering. Du kan med andre ord placere den, hvor du har lyst og sikre dig mod vind og sol uanset retning. Det er en god idé kun at tage bærbare læskærme frem på altan og tagterrasse efter behov. Så risikerer du ikke, at den bliver grebet af et vindstød og blæst ud over gelænderet.


Tag din læskærm med

Selvom du bor i byen, kan du også få brug for en læskærm til at tage med. F.eks. når du tager i parken eller til stranden. En transportabel læskærm er som regel lavet i tekstil og formet som et åbent telt. Den teltformede læskærm er letvægts og nem at stille op overalt, så både du, picnickurven og børn eller hunde kan få den nødvendige læ og skygge til at hygge.

Den transportable læskærm er ofte den billigste løsning, og kan derfor være et godt valg til dig, der ikke er sikker på, hvad du har mest brug for på din altan eller tagterrasse. Måske har du brug for at afprøve effekten på vind og sol på din nye altan eller tagterrasse, inden du investerer i en mere stationær løsning. Skab læ og skygge med en elegant læskærm og forlæng den værdifulde tid udenfor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *