Posted in Blandet

Skal den danske spillelicens have nogle ændringer eller skal vi begynde at spille på betting sites uden dansk licens?

Skal den danske spillelicens have nogle ændringer eller skal vi begynde at spille på betting sites uden dansk licens? Posted on juli 21, 2021Leave a comment

Selvom det kan lyde ulovligt, så er det faktisk ganske lovligt at spille på betting sites, som ikke har en dansk spillelicens. Dog kan stedet ikke kalde sig et betting site, men kan i stedet kalde sig en bookmaker. Det gode ved at spille hos en bookmaker er, at de ikke er underlagt dansk lovgivning og ikke behøver at finde de danske regler for gambling.

Selvom dette kan lyde som om, at det kommer til at gå ud over spillerne, så har det faktisk modsatte effekt. Det kan nemlig gøre at disse sites kan tilbyde højere odds og man kan spille for flere penge. Du kan læse mere om fordelene ved at spille hos en bookmaker frem for på et betting site i denne artikel eller på https://bettingudenlicens.com/ .

Fordele og ulemper ved at spille hos en bookmaker uden dansk licens

Bare fordi bookmakeren ikke har en dansk spillelicens, så betyder det ikke, at sitet slet ikke har en licens. Det betyder bare, at sitet er underlagt lovgivning fra andre lande, eksempelvis England, hvor reglerne er knapt så stramme som de er i Danmark. Som spiller kan du derfor få en hel masse fordele som du ikke kan få, hvis sitet er underlagt den danske lovgivning.

Eksempelvis er der ikke et loft på hvor høje odds kan være, og de bonusser du kan vinde er ofte højere, eftersom disse heller ikke er underlagt et loft.

Der er naturligvis også nogle ting man skal være opmærksom på når man spiller på et spillested, uden en dansk spillelicens. Der er naturligvis spillelovgivning i den danske lovgivning, der er til for at beskytte spilleren. Disse love er ikke nødvendigvis de samme på udenlandske spillesteder. Selvom du ikke skal bruge nem ID for at få udbetalt penge, så gør det det også sværere at holde øje med hvor mange penge du har brugt, hvilket kan gøre, at du mister flere penge end du regnede med, hvis du ikke er forsigtig.

Derudover skal du være opmærksom på, at eftersom sitet ikke er underlagt de danske spillemyndigheder, hvilket betyder, at hvis du bliver snydt, sitet lukker eller du på andre måder mister penge, som du ikke har tabt i spil, så kan du ikke komme til de danske spilmyndigheder og for hjælp til at få dine penge tilbage.

Går den danske spillelicens gennem nogle ændringer?

I forlængelse af dette, så blev der faktisk d. 9 juli godkendt et nyt lovforslag, som ændrer den danske spillelicens. Ændringerne gør, at spilleren er mere beskyttet, så vi forebygger at nogen udvikler usunde spillevaner og ludomani. Kravet gør også, at et site der får dansk licens skal igennem flere test, for at se om sitet er fair og hvor stor risikoen er for at folk bliver afhængige af de spil de kan spille på sitet.

Et eksempel på en ændring kunne være 3-sekunderreglen. Denne regel gør, at et spil skal tage minimum 3 sekunder at afvikle, for at man på den måde kan ændre spilleren spillevaner. Formålet med ændringerne er at passe på borgeren, hvilket man skal huske, hvis man bliver irriteret over de danske bettingsites mange regler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *