Posted in Blandet

Skal din virksomhed have nye lokaler?

Skal din virksomhed have nye lokaler? Posted on juli 21, 2020Leave a comment

Går du med tanker om at din virksomhed skal have nye lokaler? Er i ved at vokse jer ud af jeres nuværende, eller passer plantegningen og lokalefordelingen bare ikke til din virksomheds nuværende behov? Læs med her, hvor vi gennemgår dine muligheder for enten at spare penge på at blive på din nuværende adresse, eller om i skal investere i en ny lokation med større lokaler.

Renovering af nuværende lokaler

Den første mulighed er at kigge på, om det er muligt at renovere og indrette dine nuværende lokaler, så dig og dine medarbejdere kan blive på adressen, men med en helt ny indretning.

Det kan f.eks. være i forhold til hvis man gerne vil lave om i kontorlandskabet, have færre lokaler og mere plads til et større rum, eller omvendt, flere lokaler og mindre plads i et større rum.

Hvis du vælger selv at ændre i kontorlandskabet, kan du få brug for værktøj til at ændre i vægfordelingen på din nuværende adresse. Læs om håndværktøj på Handytools, så du er sikker på at have alt det rigtige udstyr til når du skal renovere dine nuværende lokaler.

Det samme kan gøre sig gældende hvis man har et lager der ikke er stort nok. Er der mulighed for at renovere, og dermed gøre det nuværende lager mere effektivt, og dermed frigive den plads man mangler? Det kan være en løsning hvis du gerne vil spare de penge det vil koste for dig at flytte adresse, og samtidig gøre dit lager up to date, og som du og dine medarbejdere gerne vil have det.

Køb af bolig til nye lokaler

Hvis potentialet til en bedre løsning ikke findes på din nuværende adresse, kan du også vælge at kigge på potentielle nye lokaler i en ny bolig. Hvis du vælger at købe lokalerne, vil det blive en dyrere løsning, men omvendt kommer du også til at være sikker på, at den løsning du finder, dækker det behov du og din virksomhed har.

Køb af ny bolig til nye lokaler kan også være en fordel, i og med at du kommer til at eje dem, og har fuldt råderum over den nye bolig. Det er dog ingen garanti, da mange ikke benytter sig af en boligadvokat, og dermed ikke har styr på købsaftalen.

Man kan ikke hænge ejendomsmægleren op på eventuelle mangler efter kontrakten er underskrevet. Så find en dygtig boligadvokat tæt på dig, og få styr på dine boligpapirer hvis du vælger at købe en bolig til dine nye lokaler.

Overvejelser omkring indretningen

Når det kommer til indretningen, kan et behov for nye lokaler også medføre at man skal gøre sig tanker om hvordan de optimale lokaler vil se ud. Det er svært at lede efter de perfekte lokaler, hvis du ikke ved hvordan de perfekte lokaler ser ud.

Derfor vil det være en god idé at tænke over hvordan du optimalt set gerne vil have din kommende virksomhed skal se ud, når det kommer til indretningen.

Det kan være en mulighed at fokus på indretningen kan gøre så du slet ikke behøver at finde nye lokaler, men ved at rykke rundt kan finde den plads du ledte efter før du kiggede på indretning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *