Posted in Andet

Sørg for at have et synligt husnummer på din bolig

Sørg for at have et synligt husnummer på din bolig Posted on december 11, 2019Leave a comment

Det er vigtigt, at du har et synligt husnummer på din bolig, så andre nemt kan finde dig. Det gælder både for leverandører og postvæsenet og for venner og familie. Læs mere om det herunder.

Er du ved at være træt af, at venner og familie har svært ved at finde ud af, hvor du bor, og har du oplevet, at posten er gået forgæves? Så er det en god ide, at du får sat et tydeligt husnummer op på din bolig. Faktisk er det også et krav ifølge politivedtægterne, at du har et nummer på din bolig, der er nemt at se.

Derfor er det en god ide, at du sørger for at finde et stort og synligt nummer til dit hus i en fart. Det er med til at gøre det langt nemmere for andre at finde vej, når andre skal hjem til dig, og du slipper for, at leverandører og postvæsenet går forgæves.

Vælg et husnummer, der passer til dit hus

Når du skal have et husnummer på huset, er det selvfølgelig vigtigt, at det er et, der passer til din bolig. Dermed vil det ikke stikke ud eller se grimt ud, når det sidder på din bolig.

Inden du vælger et husnummer, er det en god ide, at du tjekker, hvad reglerne er for, hvor det skal sidde henne. Som udgangspunkt skal du ifølge politivedtægterne sætte nummeret over eller ved hoveddøren, men der kan gælde særlige regler i din kommune.

Derefter skal du tænke over, hvilken farve husnummer der vil passe til det sted, hvor det skal sidde. Det kan være meget forskelligt alt efter, hvilken farve bolig du har, og hvor synligt du gerne vil have, at nummeret skal være. Køb dit husnummer skilt her.

Sørg for også at have nummer på din postkasse

Har du postkasse ude ved vejen, er det vigtigt, at du sørger for, at der også er et tydeligt nummer på den. Dermed bliver det langt nemmere for postvæsenet at finde ud af, hvor de skal komme brevene i.

Udover dit husnummer skal du også have dit navn, og i nogle tilfælde er det også en god ide med en stillingsbetegnelse på postkassen. Dermed er det tydeligt, hvem der bor i huset.

Der er altså flere steder, hvor det er vigtigt, at du sørger for at få sat dit husnummer op. Dermed kommer der styr på tingene, og du behøver ikke længere at tænke mere over det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *