Posted in Hele København

Til alle Københavner brude

Til alle Københavner brude Posted on september 26, 2019Leave a comment

Tillykke. Du læser formentlig denne artikel, fordi du skal giftes indenfor den nærmeste fremtid. Det betyder, at startskuddet til din bryllupsplanlægning er gået, og det indebærer også, at du skal ud og prøve en masse skønne brudekjoler. Du får her et godt tip til, hvor du kan finde din kjole samt gode råd i forbindelse med kjoleprøvningen.

For mange kvinder er det den helt store drøm, som går i opfyldelse, når de skrider op ad kirkegulvet til alteret, hvor deres elskede står og venter med en tåre i øjenkrogen. Og hvem har ikke drømt om at se blændende godt ud i den smukkeste brudekjole? Det er noget, som alle kommende brude kan nikke genkendende til.

Men herfra og til du står i drømmekjolen på din bryllupsdag, er der faktisk et stykke vej, og ofte ligger der et ret stort arbejde i at finde den rigtige kjole. Det kræver mange timers billedsurf på nettet og prøvninger ude i brudekjolebutikkerne.

Start i god tid

Det er godt at være i rigtig god tid, for mange steder kan der være op til 6 måneders leveringstid på kjolen. Det er selvfølgelig også muligt at komme ind fra gaden, og gå igen med din kjole under armen, for de fleste butikker har et lager af udgående modeller, som de gerne sælger ud af. Men udvalget af kjoler, som du kan vælge mellem, bliver uden tvivl større, hvis du starter i god tid.

Her finder du brudekjolen

Og hvor skal du så starte jagten efter din drømmekjole? Et rigtig godt forslag er på websitet Bryllupsklar.dk, som er Danmarks største website for kommende brudepar. Her kan du finde en liste med gode butikker, som sælger brudekjoler i København.

Forbered prøvningen

Når du har bestemt dig for, hvilke butikker du vil besøge så tag kontakt til dem. De vil nok spørge dig om, hvilken størrelse du er, så de kan forberede dit besøg i butikken. Man kan godt prøve kjoler, som ikke er den helt rigtige størrelse og få et reelt indtryk af, om det er noget eller ikke. Men hvis du er en str. 34, så vil man ikke forsøge at stoppe dig i en str. 50 – eller omvendt – og derfor er det rart for butikken at kende din størrelse på forhånd.

Ligeledes er det godt at fortælle butikken, hvis du har et helt fast budget, som du ikke har mulighed for at afvige fra. Så behøver de nemlig ikke finde kjoler frem, som koster meget mere end du vil betale.

Hvordan ved man at det er den rigtige kjole

Det er meget forskelligt, hvordan brudene reagerer ude i butikkerne. Nogen falder pladask for kjolen med det samme, og behøver ikke gå i andre butikker eller prøve flere kjoler. Og andre har brug for at prøve mange kjoler for herefter at gå hjem og tænke, og måske komme tilbage og prøve igen en anden dag. Det behøver ikke betyde, at det ikke er den rigtige kjole for dig, blot fordi du har brug for at tænke over det. Men hvis kjolen ikke føles helt rigtigt, så skal du selvfølgelig ikke købe den. Du skal ikke lade dig presse af, at din mor og dine 3 bedste veninder sidder og hepper på en bestemt kjole, det er nemt at blive revet med af stemningen. Så er det bedre, at du laver en aftale med butikken om at komme igen alene en anden dag.

Vær lydhør overfor ekspedienternes råd

Du har måske en helt fast holdning til, hvordan din brudekjole skal se ud, og hvilken facon den skal have. Hvis din ekspedient anbefaler dig at prøve en kjole, som ligger langt fra det, som du egentlig tænker er din smag, så vær ikke bleg for at prøve den alligevel. Dem der betjener dig ude i butikkerne har en utrolig stor erfaring i at spotte, hvad der klæder hvilke personer. Så det kan være, at du ender med at købe en kjole, som du aldrig havde forestillet dig. Det er sket mange gange.

Vi ønsker dig rigtig meget held og lykke med brylluppet og brudekjolejagten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *