Posted in Nyheder

Tre ting du hurtigt kan strege fra to-do listen efter at have læst denne artikel

Tre ting du hurtigt kan strege fra to-do listen efter at have læst denne artikel Posted on marts 21, 2019Leave a comment

Har du også en alenlang to-do-liste, hvor du har svært ved at få streget punkter fra den? Her får du gode råd til, hvordan du i hvert fald kan komme af med tre af punkterne. I en travl hverdag er der mange af os, der ender med at have en alenlang to-do-liste med alle de punkter, som vi gerne vil have ordnet, når vi lige får lidt mere tid. For de fleste af os kommer der bare aldrig til at være et tidspunkt, hvor det lige passer at gøre det. Med denne artikel håber vi kunne på at inspirere dig til at tage hånd om i hvert fald nogle af dine punkter på to-do-listen, så de kan komme ud af verden.

Klaverstemmer får pianoet til at stemme igen

Har du et klaver stående, som du egentlig gerne ville spille på, men hvor det for længe siden er begyndt at spille falsk, er det vigtigt, at du får en klaverstemmer forbi. Vedkommende kan hurtigt rette op på både flygler, pianoer, klaverer og lignende instrumenter.

Selvom du måske ved lidt om klaverer, er det vigtigt, at du sørger for at få en professionel til at stå for klaverstemning. Det kan virkelig skabe problemer, hvis du prøver på egen hånd uden at vide, hvad du gør. Du kan faktisk gøre det svært for en professionel at få klaveret til at stemme efterfølgende. Så bestil klaverstemning i København her og stryg nemt det punkt fra listen.

Find nemt det billigste forsikringsselskab

Et andet punkt, der også er en genganger på mange to-do-lister, er at finde frem til det billigste forsikringsselskab. Lige meget om du har mange eller få forsikringer, kan der være en del penge at spare, hvis du vælger det billigste selskab.

Det er rart at spare penge, men det tager også tid, hvis du skal ringe rundt til en række forskellige selskaber eller tjekke priserne på deres hjemmeside. I stedet kan det være smart for dig, at du bruger en af de sider, der er kommet, hvorigennem du kan få tre tilbud. Der skriver du, hvilke forsikringer du har brug for, og så kontakter forsikringsselskaberne dig i forhold til, hvor meget det vil koste.

Få ryddet op på loftet eller i kælderen

Loftet og kælderen har det med at blive fyldt med alle de ting, som vi egentlig ikke vil have i boligen, men som vi heller ikke orker at tage stilling til lige nu. Derfor ender oprydningen af dem også med at stå på to-do-listen i meget lang tid.

En smart måde til at få ryddet op er, at du gennemgår tingene og vælger dem ud, som du helt sikkert kan skille dig af med. Der vil være nogle ting, som du er sikker på, at du gerne vil gemme, og så er der nogle, du er i tvivl om. Efter tre til fire måneder går du op på loftet eller ned i kælderen igen og ser på de ting, som du er i tvivl om. Nu er det blevet meget nemmere at vurdere, hvilke der skal ud, og hvilke der skal blive.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *