Posted in Blandet

Tre ting i København du skal opleve

Tre ting i København du skal opleve Posted on juni 29, 2020Leave a comment

Dette er sponsoreret indhold

København, Danmarks hovedstad, er en dejlig by med masser af liv. Er du enten turist på jagt efter attraktioner eller tilflytter der længe har ledt efter nybyggeri københavn til leje som du endelig kan flytte ind i. Om du så vil lege turist i egen by eller er i hovedstaden for første gang, så læs endelig med her for at få inspiration til hvad din tur til København skal bruges på. 

Nyhavn

En af de nok mest klassiske turistmål i hovedstaden er det farverige Nyhavn. Du har nok set masser af billeder fra netop dette sted, hvor farverige gamle bygninger pryder havneområdet. Størstedelen af bygningerne er i tiden blevet til cafeer og restauranter hvor du kan nyde et lækkert måltid i lækre og historiske omgivelser. Nyhavn har nemlig ikke altid været mål for turister, men med sine 300 år på bagen, har bygningerne huset alt fra prostitution og sømandsværtshuse til H.C. Andersen som boede i flere af husene gennem en årrække. Så hvis du kunne tænke dig et måltid mad i omgivelser med masser af bagvedliggende fortællinger, så er Nyhavn stedet for dig. 

Kødbyen

Vi fortsætter delvist indenfor madverdenen med Kødbyen, som er et sted på Vesterbro som sprudler med kultur. Bygningerne har længe huset slagterier og har også sit nuværende navn herfra. I dag kan man finde alt fra restauranter, natklubber og gallerier i det gamle industriområde.

Så er du til de rå og urbane omgivelser, og vil du gerne opleve et autentisk udsnit af København, mens du nyder en kold drink eller et spændende måltid mad, så skal du tage et smut forbi Kødbyen. Her er du garanteret et spændende indblik i en af Københavns kulturperler, hvor de gamle bygninger stråler af ny energi. 

Tivoli

Endnu en klassiker indenfor Københavns turistattraktioner, er den famøse forlystelsespark – Tivoli. I den store have som huser både forlystelser, koncerter, restauranter er der rig mulighed for hygge og gode oplevelser. Så om i blot er ude efter en flot gåtur, et lækkert måltid mad eller den helt store tur med turpas og masser af sjove forlystelser, så er Tivoli København stedet for jer.

Parken er endnu en attraktion med masser af historiske elementer, såsom de mange gamle og smukke bygninger der pryder haven. Derudover er de mange flotte lys, frugtbare haver og den generelle eventyrlige stemning med til at gøre Tivoli til en hel ekstraordinær oplevelse. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *